ته چین؛

دستور پخت لازانیا با سس قارچ

کد خبر: ۷۶۹۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۱ 29 January 2018
تعداد بازدید : 831
کد خبر: ۷۶۹۳۲۸
|
۰۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۱ 29 January 2018
|
8894 بازدید
بازدید 8894
لازانیا یک نوع غذای خوش طمع ایتالیایی است که از لایه‌های سه گانه پاستا ورقه‌ای، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست می‌شود. طرز تهیه این غذا را به شیوه مرسوم در رستوران‌های ایران با سس قارچ با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟