ته چین؛

دستور پخت دیزی سنگی

کد خبر: ۷۶۹۷۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸ 31 January 2018
تعداد بازدید : 4100
کد خبر: ۷۶۹۷۲۱
|
۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۸ 31 January 2018
|
15568 بازدید
بازدید 15568
دیزی سنگی یا آبگوشت قهوه‌خانه‌ای یکی از غذاهای اصلی قهوه خانه‌ها و سفره خانه‌های سنتی است و بسیاری از مردم برای تجربه دیزی به این رستوران‌های سنتی می‌روند. شاید تلاش کرده باشید که دیزی سنگی را در خانه تهیه کرده باشید اما نتیجه مطلوب را نگرفته باشید. اکنون وقتش رسیده تا طرز تهیه دیزی سنگی را به شیوه مرسوم در سفره خانه ها با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای در تابناک فرابگیرید.
اشتراک گذاری