ته چین؛

دستور پخت خورش قرمه سبزی

کد خبر: ۷۷۱۲۲۲
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ 05 February 2018
تعداد بازدید : 3117
کد خبر: ۷۷۱۲۲۲
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ 05 February 2018
|
13128 بازدید
بازدید 13128
قرمه سبزی یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار بین ایرانی‌هاست که مواد اصلی آن، گوشت، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز (یا لوبیا چشم بلبلی) و البته سبزی قورمه سبزی (ترکیبی از تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شنبلیله) است. تهیه این خورش خوش طعم به شیوه مطلوب با نکات فراوانی همراه است که بخشی از این نکات نظیر گوشت با قیمه مشترک است. طرز تهیه قرمه سبزی را همراه با اسرار جا افتادن و نحوه انتخاب گوشت قرمه و قیمه با آموزش جواد جوادی در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟