ته چین؛

دستور پخت خورش فسنجان

کد خبر: ۷۷۱۲۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰ 05 February 2018
تعداد بازدید : 6150
کد خبر: ۷۷۱۲۳۲
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰ 05 February 2018
|
15179 بازدید
بازدید 15179
فسنجان یا فسنجان یکی از غذاهای بسیار خوش طمع پرطرفدار ایرانی است که تهیه‌اش بسیار دشوار است و آشپزهای ایرانی یکی از مهم‌ترین فنون آشپزی‌شان را پخت فسنجون خوش طمع و جاافتاده تهیه می‌کنند. طرز تهیه فسنجون و اسرار آن را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟