پارسیان صفحه خبر
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ته چین؛

طرز تهیه کشک بادمجان

کد خبر: ۷۷۱۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰ 05 February 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 57137
کد خبر: ۷۷۱۴۸۲
|
۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۰ 05 February 2018
|
75633 بازدید
|
۲
بازدید 75633
۲
کشک بادمجان یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که به نوعی سهل و ممتنع است. در ظاهر بسیار ساده است اما تهیه یک کشک بادمجان باکیفیت، فوت و فن‌های خاص خود را دارد که از جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
رها
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۷
بعد نیست خوبه
مریم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۰
خیلی مسخرس که خودتون ویدیو های این بنده خدا رو کپی کردید و بعد روی ویدیوش نوشته وبدیو کپی کردن پیگرد قانونی داره .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟