ته چین؛

دستور پخت خورش قیمه بادمجان

کد خبر: ۷۷۱۸۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴ 06 February 2018
تعداد بازدید : 6154
کد خبر: ۷۷۱۸۴۶
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴ 06 February 2018
|
19270 بازدید
بازدید 19270
خورش قیمه بادمجان شباهت‌هایی با خورش قیمه دارد اما در عین حال تفاوت هایی دارد. طرز تهیه این غذا که طرفداران خاص خود را دارد با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟