ته چین؛

دستور پخت خورش قیمه بادمجان

کد خبر: ۷۷۱۸۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴ 06 February 2018
تعداد بازدید : 6141
کد خبر: ۷۷۱۸۴۶
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴ 06 February 2018
|
18952 بازدید
بازدید 18952
خورش قیمه بادمجان شباهت‌هایی با خورش قیمه دارد اما در عین حال تفاوت هایی دارد. طرز تهیه این غذا که طرفداران خاص خود را دارد با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟