ته چین؛

دستور پخت خورش قیمه بادمجان

کد خبر: ۷۷۱۸۴۶
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴ 06 February 2018
تعداد بازدید : 6149
کد خبر: ۷۷۱۸۴۶
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴ 06 February 2018
|
19079 بازدید
بازدید 19079
خورش قیمه بادمجان شباهت‌هایی با خورش قیمه دارد اما در عین حال تفاوت هایی دارد. طرز تهیه این غذا که طرفداران خاص خود را دارد با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟