ته چین؛

آموزش برش و پخت دل، جگر و قلوه

کد خبر: ۷۷۱۹۶۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۴ 06 February 2018
تعداد بازدید : 29907
کد خبر: ۷۷۱۹۶۵
|
۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۴ 06 February 2018
|
71515 بازدید
|
۲
بازدید 71515
۲
دل، جگر و قلوه گوسفند یکی از غذاهای بسیار خوش طمع و پرطرفدار است. آموزش خرد کرد و پختن دل، جگر و قلوه را توسط جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۸/۰۲/۳۰
دمش گرم عجب قشنگ درست کرد اینکاره بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
پياز جعفري چي شد؟ كجا استفاده شد