ته چین؛

دستور پخت کدو گردویی تنوری

کد خبر: ۷۷۲۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸ 07 February 2018
تعداد بازدید : 2269
کد خبر: ۷۷۲۱۱۴
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۸ 07 February 2018
|
23958 بازدید

مواد لازم
یک عدد کدو گردویی
روغن زیتون یا کره
نمک و پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه

بازدید 23958
بسیاری از ایرانی ها کدو تنبل و کدو گردویی را به صورت آب پز مصرف می‌کنند، اما امروز در این ویدیو روشی ساده و جدید را برای پختن کدو گردویی می‌بینید که می‌توانید کدوی بسیار خوش طعمی را درست کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟