ته چین؛

طرز تهیه فلافل

کد خبر: ۷۷۲۴۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶ 08 February 2018
تعداد بازدید : 1843
کد خبر: ۷۷۲۴۵۹
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶ 08 February 2018
|
9397 بازدید
بازدید 9397
فلافل گلوله سرخ شده نخود و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ ویژه ایران، عراق، سوریه و لبنان، بیشتر تهیه می‌شود و طرفداران پرشماری دارد. البته در اکثر نقاط جهان می‌توان این غذا را مشاهده کرد، هرچند طرفداران کمتری دارد. تهیه فلافل خوش طعم یکی از هنرهای یک آشپز حرفه ای است. این هنر را از جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟