ته چین؛

طرز تهیه فلافل

کد خبر: ۷۷۲۴۵۹
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶ 08 February 2018
تعداد بازدید : 1843
کد خبر: ۷۷۲۴۵۹
|
۱۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۶ 08 February 2018
|
9456 بازدید
بازدید 9456
فلافل گلوله سرخ شده نخود و ادویه‌جات است. این غذا در خاورمیانه و به‌ ویژه ایران، عراق، سوریه و لبنان، بیشتر تهیه می‌شود و طرفداران پرشماری دارد. البته در اکثر نقاط جهان می‌توان این غذا را مشاهده کرد، هرچند طرفداران کمتری دارد. تهیه فلافل خوش طعم یکی از هنرهای یک آشپز حرفه ای است. این هنر را از جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟