ته چین؛

دستور پخت کباب دودی

کد خبر: ۷۷۳۹۳۵
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰ 13 February 2018
تعداد بازدید : 715
کد خبر: ۷۷۳۹۳۵
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۰ 13 February 2018
|
9613 بازدید
بازدید 9613
کباب دودی یا چماق کباب یک کباب گیلانی بسیار خوشمزه است که به صورت سنتی بر روی توری کباب می‌شد اما اکنون در مناطق شمالی ایران عمدتاً به شکل سیخ سخته، کباب شده و عرضه می‌شود. دستور پخت این کباب را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.