آینده‌ی اقتصادی سوریه در دستان روسیه و ایران

به گفته ی الکساندر کینشچاک سفیر فدراسیون روسیه در دمشق، دولت روسیه از ایران و همپیمانان خود در گروه اقتصادی بریکس دعوت کرده است تا پایگاه خود را در آینده ی امیدوار کننده ی اقتصادی سوریه محکم کنند. لازم به ذکر است که ''بریکس'' نام گروهی اقتصادی است که اعضای آن را قدرت های نوظهور اقتصادی تشکیل داده و شامل کشورهای روسیه، برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی می گردد.
کد خبر: ۷۷۳۹۷۶
|
۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶ 13 February 2018
|
5828 بازدید
|
۴

آینده ی اقتصادی سوریه در دستان روسیه و ایرانبه گفته ی الکساندر کینشچاک سفیر فدراسیون روسیه در دمشق، دولت روسیه از ایران و همپیمانان خود در گروه اقتصادی بریکس دعوت کرده است تا پایگاه خود را در آینده ی امیدوار کننده ی اقتصادی سوریه محکم کنند. لازم به ذکر است که ''بریکس'' نام گروهی اقتصادی است که اعضای آن را قدرت های نوظهور اقتصادی تشکیل داده و شامل کشورهای روسیه، برزیل، هند، چین و آفریقای جنوبی می گردد.

به گزارش «تابناک اقتصادی» به نقل از Russia Today، سفیر روسیه در خصوص وضع کنونی اقتصاد سوریه عنوان کرده است که '' بر اساس تخمین های (دولت) سوریه، خسارت های وارده به بخش تولیدی (کالا و خدمات) بیش از ۷۵ میلیارد دلار بوده است'' و ''متخصصان سازمان ملل معتقدند که حدودا ۲۰۰ میلیارد دلار (سرمایه گذاری) نیاز است تا سوریه مجددا به نرخ تولید ناخالص داخلی پیش از بحران دست یابد''.

آینده ی اقتصادی سوریه در دستان روسیه و ایران 

وی گفته است ''می دانیم که برای دولت سوریه سخت است تا در شرایط پس از بحران بودجه ی لازم را به دست آورد''. کینشچاک در ادامه افزوده است ''بنا براین، روسیه پیشنهاد کرده است که (به طور کلی) جامعه ی بین المللی و در درجه ی اول کشورهایی که روابط دوستانه ای با سوریه دارند در خصوص دستیابی به یک برنامه ی پیچیده برای احیای سوریه هم افزایی کنند.

افزون بر این، الکساندر کینشچاک اذعان کرده است که روسیه مایل است تا با کشورهای عضو گروه بریکس و همپیمانانی مانند ایران که سیاست خارجی مستقلی داشته و برای محکم کردن جای پای خود در آینده ی نوید بخش اقتصادی سوریه انگیزه دارند همکاری کند.

لازم به ذکر است که در سال ۲۰۱۶ مسکو و دمشق قراردادهایی به ارزش حدودا ۱ میلیارد دلار برای بازسازی سوریه ی جنگ زده منعقد کردند. همچنین، به دولت روسیه پیشنهاد شده است که در کشف و توسعه ی منابع نفت و گاز واقع در زمین و دریا مشارکت کرده و پالایشگاه بنی یاس سوریه را ارتقا بخشد. علاوه بر این، به روسیه پیشنهاد شده که با همکاری ایران و ونزوئلا یک پالایشگاه جدید بسازد.

در پایان باید به این نکته اشاره گردد که سوریه صادرات محصولات کشاورزی خود به روسیه را آغاز کرده است. همچنین، این دو کشور قصد دارند که برای آسان سازی نقل و انتقالات مالی فیمابین یک بانک جدید تاسیس کنند که قرار است به طور نصف نصف توسط هر دو کشور اداره شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۹ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
بیخود توجیه نکنیم و خودمون رو گول نزنیم : ایران هیچ آینده ای در اقتصاد سوریه نخواهد داشت ، کاملا در انحصار روسیه خواهد بود .... ما فقط هزینه کردیم و طبق معمول باختیم ....
پاسخ ها
ع.ع
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
کاملا در اشتباهی
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
پولشو ما باید بدیم نفعشو روسا ببرن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۴
روسیه خود یک ورشکسته اقتصادی است وتحریم های امریکا و اروپا اقتصادش را فلج کرده و به دنلال یارگیری است در سوریه
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟