ته چین

دستور پخت دلمه سیرابی

کد خبر: ۷۷۴۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱ 15 February 2018
تعداد بازدید : 686
کد خبر: ۷۷۴۵۰۰
|
۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱ 15 February 2018
|
6982 بازدید
بازدید 6982
دلمه سیرابی یا بقچه سیرابی یک غذای بسیار خوشمزه است که در نقاط مختلف ایران به شیوه های مختلف تهیه می‌شود. مرسوم ترین دستور پخت دلمه سیرابی را با آموزش جواد جوادی فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟