ته‌چین؛

طرز تهیه بریان

کد خبر: ۷۷۴۷۷۸
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ 17 February 2018
تعداد بازدید : 1069
کد خبر: ۷۷۴۷۷۸
|
۲۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰ 17 February 2018
|
8995 بازدید
بازدید 8995
بریان یکی از غذاهای معروف در میان مسلمانان شبه قاره هند است که با برنج، ادویه‌ها و طعم‌دهنده‌های مختلف و گوشت (اغلب گوشت بز) طبخ می‌شود. این غذا با دستورپخت‌هایی نزدیک به هم در سراسر آسیا از جمله ایران تهیه می‌شود. بریان با بریان اصفهان به کلی متفاوت است. طرز تهیه مشهور بریانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری