آقایان نماینده پنج سال برای جلوگیری از اتفاقات تلخ فرصت داشتید؛

امان از وقت نشناسی نمایندگان؛ آخوندی باید برود، اما نه الان!

درست است که وزیر راه و شهرسازی را می توان یکی از ضعیف ترین وزیران دولت های یازدهم و دوازدهم نام نهاد، اما نمایندگان محترم باید علاج واقعه را قبل از وقوع می کردند، نه اینکه بگذارند اتفاقی بیفتد و سپس نسبت به استیضاح و کنار گذاشتن "عباس آخوندی" اقدام کنند. نمایندگان محترم پنج سال فرصت داشتند تا جلوی ادامه فعالیت آخوندی در وزارت راه و شهرسازی را بگیرند، اما این کار را نکردند.
کد خبر: ۷۷۶۰۲۴
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۳ 21 February 2018
|
13255 بازدید
|

یکشنبه 29 بهمن ماه، هواپیمای آی تی آر 72 توربو پراب شرکت هواپیمایی آسمان با شصت مسافر و شش خدمه پروازی اعم از کاپیتان و کمک خلبان، مهمانداران و دو نیروی حفاظت پرواز در مسیر تهران به پاسوج دچار سانحه گشت و در ارتفاعات قله دنا پس از برخورد با کوه متلاشی شد. این در حالی است که هواپیمای مذکور پیش از یک حداقل دو بار دیگر ـ که یک بار آن همین اوایل بهمن ماه سال جاری بوده ـ به دلیل نقص فنی از ادامه پرواز بازمانده و به فرودگاه مهرآباد تهران بازگشته است.

به گزارش «تابناک»؛ یک روز پس از سقوط هواپیمای مذکور در منطقه سمیرم، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تنظیم نامه ای، خواستار استیضاح عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی شدند. نمایندگان عدم توانایی وزیر در اداره امور مربوط به این وزارتخانه را از جمله در ارتباط با سقوط پرواز اخیر را یکی از دلایل خود برای کشاندن آخوندی به مجلس و استیضاح او عنوان کرده اند.


امان از وقت نشناسی نمایندگان؛ آخوندی باید برود، اما نه الان!

در این نامه که پس از امضای چندین نماینده به هیأت رئیسه مجلس ارائه و توسط کمیسیون عمران وصول شده به موارد مشخصی به عنوان دلایل درخواست استیضاح اشاره شده است که در میان آنها می توان به «عدم توانایی در مواجهه با بحران‌های موجود در سیستم حمل و نقل کشور»، «عدم نظارت بر سیستم ناوگان هوایی و ریلی و بروز مشکلات در کشور و مرگ تعداد بسیار زیادی از هموطنان عزیز»، «عدم اجرای برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی در نوسازی ناوگان‌های حمل و نقل عمومی»، «بی‌انگیزگی در اداره امور وزارتخانه‌ ذیربط» و نیز «عدم پاسخگویی مناسب به مردم شریف و نمایندگان محترم» اشاره کرد.

این در حالی است که عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی روز دوشنبه (دیروز) در جریان بازدید از محل سقوط هواپیمای هوایمایی آسمان، با انتقاد شدید برخی از بازماندگان حادثه مواجه شد که البته عده ای از اطرافیان وزیر معلوم نیست که به چه علت از انتقادات بحق خانواده های داغدار جلوگیری کردند.

در ویدیو منتشره در شبکه های اجتماعی و برخی سایت های خبری، یکی از بازماندگان و بستگان قربانیان که به شدت تحت تأثیر این حادثه قرار گرفته با لحن تند انتقادی از عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی می پرسد آیا خود او حاضر بود سوار این هواپیما شود؟ که اطرافیان آخوندی مانع از ادامه سخن گفتن فرد داغدار می شوند و وزیر را از مقابل او دور می کنند.

وقتی برخورد عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی و اطرافیان او را با وزیر کره ای که در جریان غرق شدن کشتی حامل دانش آموزان این کشور در مقابل خانواده های داغدار ایستاده، تعظیم می کند و از آنها سیلی می خورد را مقایسه می کنیم؛ جای سؤال می ماند که چرا حداقل اطرافیان آقای آخوندی اجازه ندادند که خانواده داغداران حداقل فریاد خود را بر سر وزیر مسئول و مسئولان این حادثه بزنند؟

حالا در کنار این ماجرا، رفتار و برخورد نمایندگان مجلس و موقعیت نشناسی آنان انتقادات را پیش از هر زمانی بیشتر کرده است. هرچند نمایندگان مجلس ناتوانی وزیر مربوطه در به سرانجام رساندن مسئولیت های محوله و عدم پاسخگویی او به مجلس را از دلایل تلاش خود برای استیضاح او عنوان کرده اند، با تمام انتقاداتی که به عباس آخوندی وجود دارد، وقت نشناسی نمایندگان جای سؤال است.

درست است که وزیر راه و شهرسازی را می توان یکی از ضعیف ترین وزرای دولت های یازدهم و دوازدهم نام نهاد، اما نمایندگان محترم باید علاج واقعه را قبل از وقوع می کردند، نه اینکه بگذارند اتفاقی بیافتد و سپس نسبت به استیضاح و کنار گذاشتن عباس آخوندی اقدام کنند. نمایندگان محترم پنج سال فرصت داشتند تا جلوی ادامه فعالیت آخوندی در وزارت راه و شهرسازی را بگیرند، اما این کار را نکردند.

گویا مجلس تا کارد به استخوان نرسد و کارنامه وزیر راه و شهرسازی درباره انواع اتفاقات جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی کامل نمی شد، بنایی برای استیضاح وزیر مربوطه و پس گرفتن رأی اعتمادشان از او نداشتند. حالا به محض تکمیل انواع اتفاقات و سوانح مجلسی ها بنا را بر استیضاح و کنار گذاشتن آخوندی گذاشته اند.

ما هم انتقادات زیادی به عملکرد وزیر راه و شهرسازی داریم و بارها در دوران فعالیت دولت "حسن روحانی" نقدهای مبسوطی در مورد آن نوشته ایم، اما مخالف اقدام عجولانه نمایندگان در استیضاح وزیر مربوطه هستیم و اعتقاد داریم که حداقل الان وقت این استیضاح نبود. بهتر بود که همه زوایای موضوع بررسی شود و وقت وزیر مربوطه و زیر مجموعه های او تمام و کمال به رفع و رجوع این اتفاق اختصاص پیدا کند؛ بعد از آن طرح استیضاح مطرح و دنبال شود.

باید همه مقصران این اتفاق و اتفاقات دیگر در حوزه وزارت راه و شهرسازی شناسایی شوند و میزان قصور هم مشخص شود، سپس مجلس از مقصران سؤال کرده، آنها را استیضاح کند و از ادامه فعالیت آنها در بدنه اجرایی و مدیریتی کشور جلوگیری کند. بخشی از قصور و سوء مدیریت ها بر عهده وزارت راه و شهرسازی و عباس آخوندی است و برخی هم بر عهده دیگر وزارتخانه ها از جمله "علی ربیعی" و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی.

هواپیمای ATR۷۲ نمونه ای از مدل هواپیماهای کوچک حمل کالا بود که اوائل دهه ۱۹۸۰ به صورت مشترک توسط فرانسه و ایتالیا طراحی و وارد چرخه تولید شد. این هواپیما طی سال های ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۹ تحویل شرکت آسمان شده بود. شرکت ایران ایر نیز پس از برداشته شدن برخی تحریم های بین المللی به واسطه قراردادی که در سفر اروپایی حسن روحانی به رم امضا شد، اردیبهشت ماه سال جاری، چهار فروند هواپیمای ATR ۷۲-۶۰۰ را از این شرکت سازنده تحویل گرفت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۶۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
هر بدبختی بیاد همین اشه و همین کاسه
پاسخ ها
سبوس برنج شمال
| Germany |
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
الان چند وقته برام سواله که فکرمو بدجوری مشغول کرده که ایشون چرا نیامدن کمربندی بابل رو افتتاح کنند؟


















اگه ممکنه یه زحمتی بکشید بیائید وضع کمربندی که شش ماه افتتاح نشده شده رو از نزدیک ملاحظه بفرمائید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
آقای آخوندی تمام مهندسین به نمایندگان مجلس پیامک دادند که این آقا در حد اندازه وزیر راه نیست ام وزیر نیست نمی دونم چه جور ی رای اورده
سال 4وزیر راه سال 76
8سال الان وزیر بودده چه گلی به سر وزارت راه زده
12سال وزارت وهیچ هیچ
ثمره عباس آخوند ی مرگ است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
حتي يك روز هم زياده كه وزير بمونه، هرچه سريعتر بركنار بشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
متأسفانه بعضی ها فورا علم جناحی سیاسی را بالا می برند و وارد گود دعوای سیاسی می شوند که رقیب را بزنند. آن نمایندگانی که درخواست استیضاح کردند خوب از اول هم به ایشون رأی ندادند. یقینا دوباره هم رأی بدهند آرای موافق ایشان بیشتر از مخالفان خواهد بود. آنوقتی که ایشان تلاش کرد قرارداد خرید هواپیمای نو امضا کند که امثال شماها فریاد می زدید که دارند برای خارجی ها شغل ایجاد می کنند و با نو کردن ناوگان هوایی مخالفت می کردید. پس درد شما مشکل وزیر نیست و حرفتون هم صادقانه نیست بیخود مردم را گمراه نکنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
اگر واقع بین باشید در ایندوره فقط کارنامه ظریف و اخوندی قابل قبوله و لاغیر
راد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست.
تا کی مماشات باید کرد با مدیران پر ادعا و ناکارامد ؟
مگه جان مردم بی ارزشه؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
کاری که قرار است آقای آخوندی در آینده انجام دهد(رفتن به خارج از کشور ) همین الان انجام بده یه ملت راحت بشن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
وزاریی مثل اقای طیب نیا و چیتچیان که قوی بودن و رفتنشون توی این چند ماه خودشو نشان داد توی کابینه نیستن و وزرای ضعیف مثل اقای اخوندی هستن!!!... اصلا عملکرد افراد مهم نیست،مهم لابی و باند افراد هستن که همه چی رو مشخص میکنه که از قضا همین نمایندگاه بخشی از لابی و باند قدرت هستن... کاش بودی اقای طیب نیا
سروش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
کاش نسبت به وزرا سفت و سخت تر بگیرند واقعا وزیر شدن تو این شرایط بیکاری کم نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
واقعا چقدر وزیر مسئول فرسودگی ناوگان هوایی است؟ اینکه بقیه کشورها - به هردلیل - هواپیما به ایران و حتی قطعات یدکی آن نمی قروشند چقدر وزیر مقصر است. شعر نوشتن آسان است تابناک عزیز
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
خب اگر کاری نمیشه کرد که استعفا بده بره دیگه. کلا وزیر راه هم نزارن اگر نمیشه کاری کرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
ایشون کارامد برای مدیریت کلان نیست تنها برای وزارت و قبول کرد نه برای حل مشکل مردم بهتره بره بساز بفروشیشو کنه برا خودش بهتره
شهرام رودپیمای رشت آبادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
با نام خدا .

با سلام وتحیات .

این یک تصمیم اشتباه است که وزیر محترم راه باید برود !

ایشان چه کار باید میکرد ؟ وقتی که در کل کشور اوضاع در همه موارد مطلوب نیست .

آیا تصادفات جاده ای که هر روز بیش از 50 نفر میمیرند مقصر وزیر راه است ؟

آیا به دلیل عدم درست بهداشت و درمان روزانه دهها نفر میمیرند مقصر وزیر بهداشت است ؟

یا آلودگی هوا که مردم میمیرند مقصر رئیس محیط زیست است ؟

ما یک کشور جهان سوم هستیم با مشکلات بسیار زیاد در همه ابعاد : اقتصادی - اجتماعی - و سیاسی .

تازه با تمام دنیا هم دعوا داریم بر سر اصول و عقیدمان ..............مقصر کیست ؟

مثل این است که بگوئیم چرا انقلاب شده بود . جبر تاریخ است ...............آنچه مسلم است کشورهای قلدر و زور گو به ما اجازه رشد نمی دهند چه در رژیم گذشته چه در حال حاضر ....

بنده که جناب وزیر راه را با آن وضعیت آشفتگی دیدم خیلی ناراحت شدم بنده خدا چه کار باید انجام دهد که نمی دهد .............وضعیت بطور کل خوب نیست ...........جنگ 8 سال - تحریم همچنان ادامه دارد ..............استخوا نها ی انسان خورد میشود .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
قبول دارم، منم دلم بحالش سوخت! بخصوص اونجا که جلوی یکی از خانواد های آسیب دیده، وایساده بود و هیچ حرکتی نمیکرد، فقط زل زده بود و نگاش میکرد، طرف هم خیلی عصبانی بود و وقتی که با جملۀ سئوالی میگفت: «خودت حاضر بودی سوار همین هواپیما بشی؟!»، هر آن ممکن بود با وزیر دست به یقه بشه یا یکی بزنه تو گوشش، آخوندی هم بی حرکت وایساده بود و انگار دلش میخواست از دست طرف کتک بخوره شاید اون بیچاره یه کم حالش بهتر بشه!!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟