در روزهای گذشته، یادداشتی با تیتر «سرمایه اجتماعی را از یاد نبریم» توسط یکی از نمایندگان سابق مجلس شورای اسلامی در یکی از روزنامه های کشور منتشر شد. این روزنامه این یادداشت را به اسم موسی الرضا ثروتی، استاد دانشگاه منتشر کرد؛ اما ببینید این استاد دانشگاه در آن یادداشت چه ادعایی مطرح کرد و در نهایت درباره آن یادداشت چه گفته است.
به گزارش «تابناک»؛ وی در بخشی از یادداشت خود نوشته بود: «چندي پيش که بحث حقوق هاي نجومي پيش آمد، ديوان محاسبات، مسئول رسيدگي به اين پرونده شد، اما در آن زمان کسي نپرسيد و متوجه نشد که حقوق خود رئيس ديوان محاسبات کل کشور 43 ميليون تومان است. زماني که شفافيت در جامعه نباشد، چگونه مي خواهيم براي مردم گام برداريم». طبیعتا این کنایه استاد دانشگاه و نماینده سابق به عادل آذر، رئیس کنونی دیوان محاسبات برمی گشت، چون در زمان بررسی حقوق های نجومی در دیوان، وی ریاست دیوان محاسبات را بر عهده داشته و دارد.
هنوز چند ساعتی از آن خبر نگذشته بود که خود آقای استاد دانشگاه در توضیحی شوک آورتر از ادعای اولیه، ادعای خودش را تکذیب کرد و گفت: آنچه بنده در این یاداشت درباره حقوق دریافتی رئیس دیوان محاسبات ذکر کردم، از مطالب منتشره در برخی سایت ها بود که با پیگیری های جدید مشخص شد رقم ذکر شده اشتباه است؛ بنابراین، مطلب آمده درباره حقوق دریافتی رئیس دیوان محاسبات تکذیب می شود.
اگر دقت کنید، متوجه می شوید که استاد دانشگاه و نماینده سابق، خودش، ادعای خودش را تکذیب کرده؛ معنای دقیق آن این است که مردم، من در مورد حقوق رئیس دیوان محاسبات دروغ گفته ام! تصور کنید یک استاد دانشگاه که زمانی هم نماینده مجلس بوده، در یادداشتی در یک روزنامه ملی و حاکمیتی، بدون تحقیق، تهمتی علیه فردی منتشر کرده و بعد هم خیلی راحت، خودش، حرف خودش را تکذیب می کند!
طبیعتا افکار عمومی یا حداقل دانشجویانی که این استاد دانشگاه به آنان تعلیم می دهد، انتظاری بیش از اقرار به کذب گویی از سوی استاد دانشگاه دارد؛ حداقل انتظار این هست که وی از رئیس دیوان و افکار عمومی یک عذرخواهی ساده کند؛ حتما این عذرخواهی، اشتباه اولیه را جبران خواهند کرد.