نظر آیت الله مکارم درباره بی حجابی در ملاءعام

کد خبر: ۷۷۸۳۷۶
|
۰۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۵ 28 February 2018
|
11493 بازدید
مرجع تقلید شیعیان گفت: اموری در اسلام مانند دزدی، رشوه‌خواری و بی‌حجابی ممنوع است، اما اگر فردی در ملأعام اقدام به انجام این امور ممنوع کند هم مردم و هم حکومت باید با آن برخورد کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی پیش از ظهر امروز در جلسه درس خارج فقه خود که در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به مسئله حجاب اجباری اظهار داشت: برخی کلمه اجبار را به‌غلط استعمال می‌کنند، اموری در اسلام داریم مانند دزدی، رشوه‌خواری و بی‌حجابی که ممنوع است، ما مأمور به ورود به زندگی خصوصی افراد نیستیم، اما اگر فردی در ملأعام اقدام به انجام این امور ممنوع کند هم مردم و هم حکومت باید با آن برخورد کند.

وی با بیان اینکه اجباری نبودن حجاب مربوط به زندگی عمومی است، گفت: بی‌حجابی ازجمله اموری است که فرد وقتی اقدام به انجام آن می‌کند باید با او برخورد شود، «لا اکراه فی الدین» مربوط به اصول اعتقادی است که نمی‌توان عقاید باطنی انسان‌ها را تغییر داد، اما رشوه‌خواری، دزدی و بی‌حجابی مربوط به اعمال انسان است.

مرجع تقلید شیعیان با بیان این نهی از منکر وظیفه عموم و حکومت است و باید از انجام آن جلوگیری کرد، ابراز کرد: کسی که خشونت می‌کند، و با ماشین بر روی افراد انسان‌ها می‌رود، باید با او برخورد جدی شود.

آیت‌الله مکارم شیرازی بیان کرد: اینکه آیا ماشین حریم خصوصی هست یا نه، مسئله این است که ماشینی که به بیرون آمد دیگر جزو حریم خصوصی محسوب نمی‌شود، و خانه شیشه‌ای حریم خصوصی نیست و خصوصی آن است که از دید مردم پنهان باشد، یک عده‌ای ناآگاهانه و عده‌ای آگاهانه به دنبال مجاز کردن تدریجی محرمات هستند که باید مراقب بود و از تکرار این مغلطه بازی‌ها خودداری کرد، بنابراین باید بیدار بود، و ما به سهم خودمان کارمان روشنگری است و باید مردم را روشنگری کرد.

وی با تأکید بر اینکه همه منکرات باید نهی شود، خاطرنشان کرد: البته یک منکری شدیدتر از منکر دیگر هست و باید از انجام آن جلوگیری شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟