ظریف: افراطیون خاورمیانه را مسلمان نمی‌دانیم

کد خبر: ۷۷۸۸۶۹
|
۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۶ 02 March 2018
|
3408 بازدید
وزیر امور خارجه ایران در جمع ایرانیان مقیم بوسنی و هرزگوین گفت: ما امروز در منطقه با خطر جدیدی مواجه ایم و آن خطر افراط است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدجواد ظریف در ضیافت شام و در جمع ایرانیان مقیم بوسنی و هرزگوین افزود: خاطرم هست بیش از ۲۴ سال قبل زمانی که در روزهای پایانی جنگ بوسنی این افتخار را داشتم که از سارایوو بازدید کنم، شهری جنگ زده که خشونت و کشتار را دیده و در برابرآن مقاومت کرده بود. امروز هم شهر شادابی را در سارایوو دیدم که آن دوران تلخ را پشت سر گذاشته و وارد مرحله سازندگی و زندگی مسالمت آمیز شده است.

وی گفت: امیدواریم هیچ جا طعم تلخ جنگ را نچشد و جاهایی که درگیر برادر کشی هستند هرچه سریعتر بتوانند راه حل سیاسی بیابند.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: ما افتخار می کنیم زمان سختی در کنار بوسنی بودیم و زمانی که جامعه جهاتی با بی تفاوتی از کنار صربنیستا عبور می کرد در کنار مردم بوسنی بودیم و امروز هم در کنار آنها هستیم.

ظریف تاکید کرد: ارتباطاتی که میان دو ملت بوده و با خون شهدای ایرانی و بوسنی رنگین شده است ادامه می یابد. ما وارد یک دوره جدید بین دو کشور شدیم. در این سفر یک هیات بلندپایه اقتصادی است که می تواند زمینه همکاری گسترده شود.

وی ادامه داد: ما امروز در این منطقه با خطر جدیدی مواجه ایم و آن خطر افراط است. افراط یکبار این منطقه را به آتش کشیده است. دین هیچ افراطی ندارد. نه افراطیون دهه ۹۰ و نه افراطیون امروز منطقه غرب آسیا.

وزیر امور خارجه تاکید کرد:همانطور که به خود اجازه نمی دهیم افراطیون دهه ۹۰ را مسیحی بدانیم، افراطیون امروزخاورمیانه را نیز مسلمان نمی دانیم.

ظریف گفت: فرهنگ اصیل بوسنی بر اساس عرفان اسلامی و منطق وحدت بنا شده و خوشحالم این فرهنگ مقابله با خشونت و نپذیرفتن نفرت حاکم است. امروز افراط داعشی و تروریسم در منطقه خاورمیانه از نظر سرزمینی شکست خورده اما این خطر و افراد وابسته به این تفکر خطرناک که هیچ ارتباطی به اسلام ندارند هنوز هستند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟