با وجود آنکه مهناز افشار از ممنوع التصویریاش به واسطه حمایتش از جریانی خاص سخن میان آورده بود، شواهد نشان میدهد همزمان با طرح این ادعا از سوی بازیگر سینمای ایران، تصویر او بر روی تبلیغات شهری نصب شده بود و به همین دلیل، ادعای این بازیگر با واکنشهای بسیار تندی نسبت به او در شبکههای اجتماعی و متهم کردنش به بهره برداری از این جریانها همراه شد.
به گزارش «تابناک»؛ همزمان با انتشار سریال گلشیفته، مهناز افشار، یکی از بازیگران اصلی این سریال مدعی شد به واسطه همراهیاش با یک جریان خاص ممنوع التصویر شده است. افشار در حساب کاربریاش در توییتر نوشته بود: «به دلیل حمایت از دختران خیابان انقلاب؛ تصویر من تا اطلاع ثانوی در تبلیغات شهری مجموعه نمایش خانگی گلشیفته ممنوع شد.» و بدین ترتیب یک شوک به فضای سینما وارد آمد.
صبح روز بعد از این توییت و در حالی که روزنامهها حاوی تصویر و خبر ممنوع التصویری مهناز افشار بود، در سطح پایتخت بنرهای سریال گلشیفته نصب شده بود که از قضا تصویر این بازیگر نیز بر آن نقش بسته بود. طبیعتاً این ممنوعیت شبانه رفع نشده و بلافاصله شبانه با رفع ممنوعیت، بنرها نصب نشده است؛ بنابراین کاربران فضای مجازی، حمل را بر عدم صداقت مهناز افشار و بهره برداری تبلیغاتیاش از حرکتهای اخیر گذاشتند و واکنشهای تندی نسبت به این حرکت به ویژه در توییتر داشتند.
پس از این واکنشها بود که مهناز افشار در توییتی تازه، مدعی شد: «پس از این توییت (اشاره به توییت قبلی مبنی بر ممنوع التصویریاش) و حمایت و محبت شما عزیزان و پیگیری تهیه کننده محترم مجموعه "گلشیفته" اعلام کردند که مسأله فعلاً حل شده...» اما این توییت نه تنها باعث کاهش نقدها نشد، بلکه این بازیگر زن سینمای ایران با واکنشهای تندتری روبه رو شد که در ترجیح داد در قبال آن سکوت کند و پاسخی ندهد.
بعید به نظر میرسد نهادهایی که قدرت ممنوع التصویری مهناز افشار را دارند، ظرف چند ساعت از تصمیمشان بازگردند و پیش از اعمال این تصمیم، شاهد تغییرش باشیم و بنابراین باید تا حدودی به افکارعمومی حق داد که ادعای مهناز افشار مبنی بر ممنوع التصویریاش به خاطر حمایت نوشتاری از جریان اخیر را باور کنند؛ ضمن اینکه اگر قرار باشد چنین اتفاقی افتاده باشد باید شمار قابل توجهی از بازیگران که اقدام مشابهی کردند، اکنون ممنوع التصویر شده باشند.
بنابراین، اگر مستنداتی ولو کوچک درباره ممنوع التصویری این بازیگر باشد، انتظار میرود این بازیگر این مستندات را منتشر کند تا بار دیگر همچون راه اندازی کمپین برای کودکان در معرض اتهامات غیرمنصفانه قرار نگیرد که در راستای ترمیم چهرهاش بهره برداری تبلیغاتی از اتفاقی کرده که اساساً رخ نداده است. در این دوران طبیعتاً باید نسبت به طرح ادعاها مسئولانه برخورد کرد تا مستنداتی نظیر بنرهای شهری تعبیر سوءاستفاده اقتصادی مطرح نشود.
در عین حال، انتظار میرفت، شاهد واکنش مسئولان سازمان زیباسازی شهرداری تهران میبودیم و این مجموعه مشخص میکرد آیا به تهیه کننده سریال گلشیفته ابلاغ کرده که مهناز افشار ممنوع التصویر است و اجازه نصب تصویرش در سطح پایتخت داده نمیشود و یا این ادعا ساختگی است؟
اگر این ادعا درست باشد، باید مشخص شود چه مجموعهای چند ساعته یک بازیگر را ممنوع التصویر می کند و بلافاصله رفع ممنوعیت میشود و آیا فضای کاملاً سلیقهای در این زمینه وجود دارد؛ اما اگر ممنوعیت التصویری مهناز افشار درست نباشد، باید هزینه این نوع بهره برداری تبلیغاتی از اتفاقاتی که رخ نداده برای هر شخصی اینقدر بالا باشد که شاهد چنین تکرار چنین حرکتهایی نباشیم.