هزار و صد و چهل و پنجمین بسته ویژه خبری «تابناک»؛

چهارده ساعت مذاکره ذوالنوری با کروبی در حصر/ماجرای دراویش خیابان پاسداران چگونه پایان یافت؟/اصلاح‌طلبان احمدی‌نژاد و مشایی را راه ندادند/فامیل سالاری دائمی در حوزه مدیریت رحمانی فضلی

رصد‌خانه «تابناک»، خبرهایی برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیترهایی مانند: نظر زیباکلام درباره علوم انسانی اسلامی/ظریف: سه سفیر زن پیشنهاد کرده ایم/لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ می‎تواند کاندیدای اصلاح‎طلبان باشد؟ و ... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۷۷۹۵۰۳
|
۱۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۰ 04 March 2018
|
33698 بازدید
|

تحولات در گذر است و خبر هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.

رصد‌خانه «تابناک»، جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.

فامیل سالاری دائمی در حوزه مدیریت رحمانی فضلی

محمود صادقی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) در توضیح سؤالش از وزیر کشور مبنی بر علت تعلل وزارت کشور در بررسی موضوع واگذاری املاک نجومی با اشاره به طرح این موضوع در سطح افکار عمومی گفت: بر این اساس دولت در مصوبه‌ای وزارت کشور را مکلف به رسیدگی به این موضوع و ارائه گزارش کرد؛ اما متأسفانه وزارت کشور با وجود اختیارات گسترده همچون قانون تشکیلات و وظایف و اختیارات شوراها، آیین نامه شهرداری‌ها و آیین نامه نوسازی شهرداری وزارت کشور و انحناء مختلف بر شهرداری تهران می تواند نظارت داشته باشد. متاسفانه با این وجود حتی قبل از مصوبه هیأت وزیران، وزارت کشور در بررسی این موضوع تعلل کرد. به طوری که در هیئتی که برای بررسی این موضوع تعیین شد، فردی را در این هیأت گذاشتند که در لیست سازمان بازرسی کل کشور از افرادی بود که از این املاک به او زمین واگذار شده بود. ظاهرا این فرد با آقای رحمانی فضلی نیز نسبت فامیلی دارد. صادقی مدعی شد که فامیل سالاری در حوزه مدیریت آقای رحمانی فضلی به امری پسندیده و حتی دائمی گویا تبدیل شده است.

چهارده ساعت مذاکره ذوالنوری با کروبی در حصر

حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری در توضیح جزئیات دیدارش با مهدی کروبی، گفت: بنده در مجموع در دوران حصر آقای کروبی حدود 14 ساعت بحث خصوصی دو نفره داشته‌ام. این 14 ساعت در طول زمان هفت سال حصر ایشان بوده که بحث‌ها نیز در دیدار دو نفره صورت گرفته است. وی در پاسخ به این پرسش که آیا این بحث‌ها و صحبت‌ها نتیجه داشته است، گفت:‌ به هر حال بی‌نتیجه نبوده است. ذوالنوری در پاسخ به این پرسش که آیا قرار است با میرحسین موسوی نیز دیدار کند، گفت: من اقدامی نکردم البته مخالف نیستم که صحبتی کنم اما اقدامی انجام ندادم. نماینده قم در پاسخ به این پرسش که آیا دیدار با کروبی بر اساس درخواست او یا کروبی صورت گرفته است، گفت: جرقه این دیدار و رابطه از زمانی بود که آقای کروبی در سال 89 بعد از فتنه در قم گیر افتاده بود. مردم خانه‌ای که ایشان در آن بودند را محاصره کرده و خیابان‌های اطراف علیه ایشان پر از جمعیت بود که شعار می‌دادند.

ذوالنوری یادآور شد: در آن زمان داخل آن ساختمان رفتم که غالب اعضای شورای تامین استان نیز در آن حضور داشتند. مشورتی با آنها کردم و گفتم که من با جناب آقای کروبی بحث دو نفره طلبگی داشته باشم. نظر آن‌ها را جویا شدم که همه گفتند پیشنهاد خوبی خیلی بود به همین دلیل حدود چهار ساعت با ایشان یعنی از ساعت 12 شب تا چهار صبح دو نفری بحث کردیم. آقای کروبی لابه‌لای صحبت‌هایشان مطالبی را بیان می‌کرد که برداشتم این بود که ایشان تمایل به استمرار مباحث دارد مثلا جایی نکته‌ای را مطرح می‌کرد که وسطش آن را رها می‌نمود و می‌گفت در جلسه دیگری آن را تشریح می‌کند. تلقی من این بود که ایشان تمایل به ادامه بحث دارد که می‌گوید در جلسه دیگر این مطلب را بیان می‌نماید. این نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد: 20 روز بعد از آن اتفاق به ایشان زنگ زدم و گفتم اگر جنابعالی آمادگی دارید بحث ادامه پیدا کند. من حاضرم در هر جا که نظر شما باشد حضور پیدا نمایم. ایشان آدرس منزل را دادند و بعد جلسات دیگر مراوده در منزل ایشان برگزار شد و بحث‌ها انجام می‌شد. ذوالنوری در پایان در پاسخ به این پرسش که هماهنگی‌ها جهت دیدارش با کروبی در زمان حصر چطور انجام می‌شد، گفت: نمی‌خواهم جزئیات را توضیح بدهم. /ایسنا

نظر زیباکلام درباره علوم انسانی اسلامی

صادق زیبا کلام درباره موضوع اسلامی شدن علوم انسانی اظهار کرد: من یکی از کسانی بودم که همواره گفته ام که چیزی به نام علوم انسانی اسلامی وجود ندارد بلکه می‌خواهند تفکرات ایدئولوژیک حکومت را به‌ عنوان علوم انسانی در دانشگاه تدریس کنند. زیباکلام افزود: حکومت جمهوری اسلامی به‌عنوان نظام ایدئولوژیک نسبت به هستی، تاریخ، جنگ با عراق، انقلاب اسلامی و بسیاری از مسائل دیگر دیدگاه خاص خودش را دارد و بر این اساس تمام اسلامی کردن علوم انسانی خلاصه می‌شود در این که نظر ایدئولوژیک حکومت را در دانشگاه تدریس کنند. این استاد علوم سیاسی تصریح کرد: در این صورت عملاً دانشگاه‌های فعال در حوزه علوم انسانی به صداوسیما و تریبون نماز جمعه تبدیل می‌شوند و می خواهند تحت عنوان اسلامی کردن علوم انسانی چنین را بر سر دانشگاه ها بیاورند که تا حدود زیادی هم آورده اند. /اعتماد

ظریف: سه سفیر زن پیشنهاد کرده ایم

وزیر امور خارجه در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: در وزارت امور خارجه تا کنون معاون وزیر، سخنگو و سفیر زن منصوب کرده ایم و در حال حاضر هم سه سفیر زن دیگر هم پیشنهاد کرده ایم. «سید حسین نقوی حسینی» عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا به حضور «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه در جلسه امروز این کمیسیون اشاره کرد و افزود: در این جلسه «سید فاطمه حسینی»از ظریف سؤال کرد «چرا اقدامات شایسته ای برای حضور پر رنگ بانوان ممتاز و متخصص در جایگاه های ارشد وزارت امور خارجه صورت نگرفته است؟» که ظریف پاسخ داد: « انتقاد و سؤال شما وارد است و حضور بانوان در وزارت امور خارجه خوب نیست. سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: وزیر امور خارجه توضیح داد که «ما معاون وزیر امور خارجه، سخنگوی وزارت امور خارجه و سفیر زن منصوب کردیم و در حال حاضر سه سفیر زن دیگر هم پیشنهاد کردیم و در سطح رؤسای ادارات هم چندین نفر از بانوان را معرفی کردیم. »

انتصابات شبهه‎دار مدیرکل آموزش و پرورش قم

یک منبع آگاه در گفت‎وگو با رویداد ۲۴ در رابطه با استخدام‌های شبهه برانگیز در اداره آموزش و پروش قم گفت: متاسفانه آقای شیخ الاسلام مدیرکل آموزش و پرورش قم نسبت به جذب چندتن از نزدیکان خود سکوت کرده است. به نحوی‌که خواهر مدیر کل در طرح مدارس بسته حمایتی در مدارس دولتی جذب شده و به‌ رغم مدرک نامرتبط «زبان انگلیسی» با مقطع ابتدایی و بدون داشتن سابقه تدریس در این مقطع به‌عنوان معاون آن هم به‌ صورت دو شیفت کاری مشغول به ‌کار شده است. وی افزود: از سوی دیگر یکی از اقوام نزدیک ایشان در یکی از پست‌های حیاتی و شریانی آموزش و پرورش استان به عنوان رئیس گروه بودجه ومنابع آموزش و پرورش منصب شده و با توجه به اینکه این فرد نیروی آموزشی بوده ولی در فرم سوابق کاری خود «فرم ۵۰۲» سابقه مرتبط با ملی و بودجه وجود ندارد و به رغم نیرو‌های متخصص در این سمت، انتصاب ایشان در این پست بر ابهامات می‌افزاید. این منبع آگاه در خاتمه گفت: همچنین با توجه به اهمیت و حساسیت اداره مشارکت‌های مردمی، مدیرکل آموزش و پرورش قم به انتصاب داماد خانوادگی خود در یکی از پست‌های این اداره اقدام نموده است.

لاریجانی در انتخابات ۱۴۰۰ می‎تواند کاندیدای اصلاح‎طلبان باشد؟

جوادی حصار درباره احتمال حمایت علی لاریجانی از سوی اصلاح‌طلبان تأکید کرد: مسأله مورداشاره بسیار به موضع آقای علی لاریجانی بستگی دارد. هیچ‌کس با شخص او نه عقد اخوت و نه دشمنی دارد مواضع کاندیدا‌ها در آستانه انتخابات است که اعلام حمایت یا عدم آن را از سوی اصلاح‌طلبان و صاحبان رأی می‌گیرد و در حقیقت شیوه مواجه آن‌ها بسیار تعیین‌کننده است. وی دراین‌ارتباط افزود: درصورتی‌که اصلاح‌طلبان هیچ گزینه‌ای نداشته باشند و مجبورشوند بین گزینه‌های موجود یکی را انتخاب کنند، آقای لاریجانی می‌تواند یکی از این گزینه‌ها در نظر گرفته شود، اما یک تجربه خیلی روشن از انتخابات گذشته نشان می‌دهد درصورتی‌که بنا باشد اصلاح‌طلبان از آقای لاریجانی به‌مانند روحانی حمایت به عمل‌آورند باید با یک گفتمان دادوستدی یعنی نوعی از ائتلاف روشن و شفاف دست به این کار بزنند که در صورت توقعی از او به سهم خواهی متهم نشوند و اگر رأی اصلاح‌طلبان به‌قدری ارزشمند است که به آن نیاز داشته باشند برای جلب اش این کار باید قبل از تعریف ظرفیت و جایگاه‌ها صورت گیرد و این مسائل مشخص شود. این عضو حزب اعتماد ملی در ادامه تصریح کرد: بدون گفت‌وگو و شفافیت از هر کاندیدایی حمایت به عمل آید، مصداق این مثل خواهد بود که «هر کس درختی شد از باغ دیگری باید منتظر صدای تبری باشد که آن را قطع می‌کند» بنابراین تجربه‌های گذشته باید چراغ راه آینده شیوه تعامل با کاندیدا‌ها باشد و غیرازاین مدنظر قرار گیرد، بسیار به‌دوراز منطق خواهد بود. /رویداد 24

چغاله بادام کیلویی ۲۰۰ هزار تومان!

چغاله بادام‌ها بر روی چرخ دستفروش‌ها حداقل به قیمت سیری ۱۵ هزارتومان فروخته می‌شود و این در حالی است که بسته‌های ۱۰۰ گرمی ۲۰ هزار تومان و ۲۰۰ گرمی ۴۰ هزار تومان قیمت دارد/میزان

دفاع وزارت علوم از اخراج استادان نیمه‌وقت

معاون آموزشی وزارت علوم با تأکید بر اینکه حضور اساتید یک دانشگاه نیمه وقت در دانشگاه دیگر خلاف قانون است، گفت: اقدام دانشگاه آزاد در خاتمه به کار تعدادی از اساتید پاره وقت این دانشگاه در راستای سیاست‌های وزارت علوم است و از این حرکت حمایت می‌کنیم. دکتر مجتبی شریعتی‌نیاسر در واکنش به اقدام دانشگاه آزاد برای لغو قرارداد تعدادی از اساتید نیمه وقت این دانشگاه، اظهار کرد: با این سیاست که وضعیت اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد سر و سامان بگیرد، کاملا موافق هستیم و اقدام این دانشگاه در لغو قرارداد تعدادی از اعضای هیأت علمی پاره وقت را در راستای سیاست‌های آموزش عالی دانسته و از آن حمایت می‌کنیم. وی در ادامه تصریح کرد: وزارت علوم بدون اینکه به مصادیق اقدام دانشگاه آزاد در پی لغو قرارداد تعدادی از اساتید پاره وقت این دانشگاه را در نظر بگیرد با اصل کار موافق است، چرا که این دانشگاه با توجه به نوع ماموریتی که دارد باید اساتید تمام وقت داشته باشد. یکی از اشکالاتی که همواره به دانشگاه آزاد وارد می‌کردیم و هنوز هم به این دانشگاه وارد است، مربوط به بحث اساتید نیمه وقت و ضرورت به کارگیری اعضای هیأت علمی تمام وقت در مجموعه است. معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرد:حرکت مدیریت دانشگاه آزاد در لغو قرارداد تعدادی از اساتید نیمه وقت در واقع در راستای رفع نقص این دانشگاه صورت گرفته و اگر ضعفی هم در این تصمیم وجود داشته باشد، این دانشگاه می‌تواند همانند دانشگاه‌های بزرگ کشور از اساتید حق‌التدریس استفاده کند.

واکنش مجری معروف به اظهارات جهانگیری!

معاون اول رئیس جمهور از مشکلاتی که دهه شصتی‌ها برای کشور ایجاد کرده اند انتقاد و دهه شصتی‌ها هم در مقابل در شبکه‌های اجتماعی از او عذرخواهی کرده اند. هومن حاجی عبداللهی هم در صفحه شخصی اش مطالبی را در این باره نوشت:
سلام عمو اسحاق عزیز
والله من هم مثل همه عزیزانم که متولد دهه شصت هستند بسیار نگران حالتان شدم وقتی فهمیدم انقدر آشفته حالید
عذرخواهی مارا بپذیرید
ما تقصیری در بدنیا آمدنمان نداشتیم
ما را به زور آوردند
اگر میدانستیم شما انقدر به زحمت میفتید غلط میکردیم مزاحم شویم
ان شاءالله بزودی زحمتمان را کم می کنیم
یا دعا کنید حداقل اینگونه بشود
آمین
امضاء:هومن دهه پنجاهی
چرا تا میبینیم بد شد میگیم حرفامون تقطیع شده

ماجرای دراویش خیابان پاسداران چگونه پایان یافت؟

روزنامه سازندگی به نقل از علی یونسی وزیر اسبق اطلاعات در دولت اصلاحات نوشت:«هفته پیش، استاندار تهران به من زنگ زد و خبر داد که دراویش می‌گویند اگر یونسی به ما اطمینان دهد که نمی‌خواهند قطب ما را دستگیر کنند متفرق می‌شویم. من به رئیس ایشان پیام دادم که این تجمع را محکوم کند و از رفتار‌های غیرمدنی تبری بجوید و اینطور ماجرا تمام شد. برخی ایجاد نگرانی می‌کنند که همه ایران در معرض نابودی است یا همه از شیعه بودن خارج شده‌اند؛ علت تبلیغات نگران‌کننده و اطلاعات غلط دادن به برخی علما هنوز برای ما نامشخص است. عالمی که از فعالیت این گروه‌ها نگران است، در واقع خودش ضعف دارد که گفتمانش موفق به جذب افراد نشده است. آرزوی برخی این است که فرقه‌ها را به مرحله اعمال خشونت برسانند. این‌ها معتقدند اگر همین روند ادامه داشته باشد جمهوری‌اسلامی برخورد نمی‌کند؛ اما اگر آن را تبدیل به یک جریان ضد‌انقلابی خشن کنند حکومت مجبور به برخورد می‌شود. متأسفانه دوران احمدی‌نژاد بار دیگر به سیاست برخورد خشن و سرکوب این فرقه‌ها روی آوردند، مانند تخریب حسینیه فرقه گنابادی در قم و برخی شهر‌های دیگر. حاکمیت باید استراتژی خودش را مشخص کند؛ خیلی چیز‌ها دست دولت نیست و با دولت به خوبی همکاری نمی‌شود؛ نباید اجازه بدهیم مملکت گروگان یک مدیر دون‌پایه باشد. این فاجعه مربوط به افراد متعصب یا عوامل دشمن است، کسانی که اجازه نمی‌دهند حامیان این فرقه به صورت عادی در دانشگاه‌ها درس بخوانند. جای حل دعوا‌های کلامی و مذهبی حوزه علمیه قم است؛ وظیفه حکومت حفظ امنیت همه این گروه‌ها و آحاد ملت است.» /سازندگی

دستگیری دختران در دربی پایتخت غیرقانونی بود

پروانه سلحشوری، نماینده مجلس گفت: تمامی دختران بازداشت‌ شده که برای دیدن مسابقه فوتبال استقلال و پرسپولیس به ورزشگاه آزادی آمده‌ بودند با پیگیری‌های صورت گرفته، یک روز پس از مسابقه آزاد شدند. دستگیری خبرنگاران که برای انجام وظیفه و کار حرفه‌ای خود به ورزشگاه آزادی مراجعه کرده بودند، کار عجیبی بود و چنین برخوردی شایسته هیچ یک از بانوانی که برای ورود به ورزشگاه آمده بودند، نبود. عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه هیچ قانونی برای ممانعت از ورود زنان به ورزشگاه وجود ندارد، ادامه داد: دو وزیر ورزش و جوانان و وزیر کشور در این رابطه مسئول است و باید پاسخگو نهادهای نظارتی باشند. /خانه ملت

تا پایان سال سود سهام عدالت چه کسانی واریز می‌شود؟

براساس اعلام سازمان خصوصی سازی دو گروه از مشمولان سهام عدالت شامل کارمندان شاغل در دستگاه‌های اجرایی و دیگری روستاییان و عشایری که مدد جوی کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیستند تا پایان سال جاری سود سهام عدالت خود را دریافت می‌کنند. مرحله پایانی سود سهام عدالت ۱۲ بهمن ماه به حساب دو گروه از مشمولین سهام عدالت شامل اعضای کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزیستی، زنان سرپرست خانوارو. . . واریز شد و سود مربوط به ۴ دهک باقی مانده تا پایان سال تسویه خواهد شد و پرونده واریز سو مربوط به سال ۹۵ کامل بسته می‌شود. /میزان

مخالفت حجاريان با طرح گفت وگوی ملی

درحالي كه برخی اصلاح طلبان مدتهاست از ايده آشتی ملی يا گفت وگوی ملی سخن می گويند اما سعيد حجاريان گفته است: فرض را بر اين می گذاريم كه رويكرد اصولگرايان تغيير كرده و به انسان نگاه متفاوتی پيدا كرده اند. اكنون بايد پرسيد شرايط گفت وگو چيست؟ من پيشتر در گفت‌وگويی مكتوب با خبرگزاری تسنيم، درباره گفت وگو نكاتی را مطرح كرده ام كه هنوز قائل به مفاد آن هستم. در آنجا نوشتم: بارها رفقای جناح راست از من درخواست كرده اند كه برای مناظره با آن ها حاضر شوم و من پاسخ داده ام زمانی مي توان به عنوان دو فرد آزاد به گفت وگو نشست كه اولا اختلالی را كه در گفتار من پديد آمده است رفع كنيد، ثانيا برابر حقوقی را به رسميت بشناسيد و رابطه بازجو و متهم برقرار نكنيد وثالثا تضمين دهيد كه گفتار من، هرچه بود، عواقبی در پی نخواهد داشت. بنابراين معتقدم شرايط گفت وگو كماكان مهيا نيست. گفت وگوی ملی مطابق تعريفي كه ارائه شد، بدون قيد و شرط است اين درحالی است كه اصولگرايان می‌گويند شرط وجود دارد. اصلاح طلبان بايد از گذشته خود توبه كنند! واقعيت اين است كه اصولگرايان از ابتدای انقلاب كنترل صداوسيما را در اختيار داشته و ناگفته ای باقی نگذاشته‌اند اما ديگران همچنان ناگفته هایی دارند كه مكتوم مانده است. به نظر گفت گوي ملي را بايد از صداوسيما و با تاكيد بر سيما آغاز كرد. اكنون علاوه بر شبكه های شش گانه اصلی، دو شبكه فرعی با نام های افق و مستند؛ تماما مبلغ آرا اصولگرايان تندرو است می توان گفت و گو را از همین نقطه كليد زد و دو شبكه را هم به اصلاح طلبان سپرد كه آنان نيز مواضع خود را تبيين و ترويج كنند. در پايان به اصلاح طلبان توصيه می كنم تا زمانی كه آقايان خودشان به گفت وگوی ملی احساس نياز نكرده و آن را صراحتا اعلام نداشته‌اند از طرح مبحث پرهيز كنند تا در زمان مناسب و با شروط و پرنسيب خاص خود بر سر ميز گفت وگو حاضر شوند. / ماهنامه صدای پارسی

احمدی‌نژاد و مشایی می‌خواستند به سمت اصلاح‌طلبان بروند،اما راهشان ندادند

کاظم جلالی گفت: شما اگر به روند فعاليت احمدي‌نژاد نگاه كنيد، در دوره اول رياست‌جمهوري و در دور دوم متفاوت است. بعد سكوتي را پشت سر گذاشت و سپس سعي كرد با بالارفتن از نرد‌بام نظام مسئوليت بگيرد. اين استراتژي احمدي‌نژاد بود اما يكباره اين نردبام شكست. يعني مقام معظم رهبري ايشان را خواستند و گفتند كه صلاح نيست در انتخابات شركت كنيد. شوراي نگهبان بر همين اساس يا مسائل ديگر ايشان را رد كرد. در نتيجه به اين جمع‌بندي رسيدند كه با ساختار فعلي قدرت نمي‌توانند از نرد‌بام نظام و قدرت بالا بروند. بنابر اين بايد به‌سراغ جايگزين بروند. جايگزين در گام نخست نزديك شدن به اصلاح‌طلبان بود. به نظرم در نامه‌اي كه مشايي به آقاي خاتمي نوشت، خط مشي جديد را نشان داد. من اين نامه را ٨-٧ بار خواندم و همان زمان هم براي برخي دوستانم، تحليل كردم. گفتم اين مانيفست جديد و مانيفست تغيير است و يعني حركت به سمت اصلاح‌طلبان. البته اصلاح‌طلبان هشياري نشان داده و راه ندادند. درنتيجه ميداني براي احمدي‌نژاد باز نشد و اين جريان احساس كرد بايد به سراغ كف جامعه برود و به‌ سراغ نارضايتي‌ها برود و نارضايتي‌هاي جامعه را نمايندگي كند. به نظرم حرفي كه آقاي عباس عبدي مطرح كرد، دور از ذهن نيست كه اينها تصوراتي نيز درباره آينده نظام داشته و دارند و مي‌خواهند جايگاه و آينده‌شان را در تحليلي كه مي‌كنند، به نوعي تثبيت كنند. همه اين رفتارهاي اخير احمدي‌نژاد را مي‌توان در اين راستا تحليل كرد. / اعتماد

منتجب نیا: پیش‌بینی می‌کنم حصر برداشته شود

«رسول منتجب نیا»، قائم مقام حزب اعتماد ملی، در گفت وگویی با خبرگزاری برنا، پیرامون استعفای خود از حزب اعتماد ملی، نامه کروبی به رهبری، رفع حصر، عملکرد شورای عالی سیاست گذاری، عملکرد مجلس و شورا و همچنین اقدامات اخیر احمدی نژاد داشت. بخش هایی از این گفت وگو را می خوانید با این توضیح که متن کامل آن در ایام نوروز منتشر خواهد شد. او در بخشی از این گفت‌و گو می‌گوید: مجموعه ای خود را متولی اصلاحات و جریان های مردمی می دانند که متأسفانه حول برخی شخصیت های عزیز هم اجتماع کردند و انتظار دارند به جای مردم هم آنها تصمیم بگیرند. منتجب نیا در ادامه هم افزود: اولین موضوع حصر این است که آیا ادامه حصر به صلاح کشور و ملت است یا نه؟ بارها گفته ام حصر یک پدیده منفی و هزینه بر و بدون کمترین فایده برای کشور است، ادامه حصر به صلاح نیست. من فکر می کنم هر چه سریعتر باید این پدیده حل شود و این 3 بزرگوار به دامان مردم بر مبنای فعالیت در مسیر انقلاب برگردند. پیش بینی می کنیم انشاءالله حصر برداشته شود و ما شاهد حضور مسئولین در صحنه فعالیت اجتماعی باشیم و حتی زندانیان سیاسی در اواخر سال آزاد شوند. در اعیاد باستانی و مذهبی برخی آزاد می شوند و کسانی که زندانی سیاسی هستند، مستحق آزادی بوده تا کسانی که به دلیل جنایت در زندان هستند. از مسئولان می خواهم در شب عید کاری کنند تا حصر برداشته شود و زندانیان نزد خانواده های خود برگردند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۱۸
انتشار یافته: ۵۹
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
سخن حجاریان کاملا درست هست،گفتگوی که در آن یک طرف میتواند از عقاید و اندیشه هایش بگوید و طرف دیگر نه !
کاش قبل از اینکه خیلی دیر شود صدای ملت را شنید و تن به تغییرات بنیادی داد.
ناشناس
|
India
|
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
بنده به آقای موسوی رای دادم ولی الآن مخالف برداشتن حصر هستم . چرا؟ چون حتما یک خواب جدبد تدارک دیده اید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۴
من فکر میکنم جنابغالی خواب دیده اید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
از قدیم گفته اند وقتی کلاهی را به هوا پرت کنی تا به زمین برسد صدتا چرخ میخورد؟ حالا کو تا سال ۱۴۰۰ ،آیا مردم رضایت دارند؟ یا اینهمه فساد ،وفحشا ،واعتیاد ،و اختلاسها را نمی بینید ،آیا اینهمه نابرابری ،وبی عدالتیها را نمی بینید ؟ آیا ملت را درازگوش می بینید یا کور ،و کر ،و لال ،؟،،،،
پاسخ ها
حمیدخان
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
کلاه نه ، سیب را گفته اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
خدا را شکر . احمدی نژاد همه را رو بهم نزدیک کرده . اصول گرا و اصلاح طلب به منافع مشترک رسیدن . خداییش احمدی نژاد رو باید تحسین کرد. پیوندتان مبارک
پاسخ ها
صفا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۴
مشایی با نامه اش به خاتمی دست اصلاح طلبان را رو کرد چون آنها حداقل یک نماینده داشته اند ولی الان با برخی ها پشت پرده ساختند که احمدی نژاد و اطرافیانشان را کلا حذف کنند احمدی نژاد به تنهایی رای اش از اصلاح طلبان و اصول گراها بالاتر هست به همین خاطر از انتخاباتی که احمدی نژاد هم کاندید باشه میترسند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
خدایا شکر قیم مابان کینه توز رسوا شدند و فهمیدند ان الله خیر الماکرین است ، ۸ سال بر طبل فتنه کوبیدند ولی خدا جوابشان را خواهد داد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۰ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
خوشم میاد هر اتفاقی میفته میندازین گردن احمدی نژاد. مثلا همین دراویش داعشی که مشکل از دوران احمدی نژاد بوده. فقط جهانگیری روش نشد و الا دهه 60 رو مینداخت گردن احمدی نژاد. البته انداخته گردن ایشون با بیان اینکه اینده نگری نداشته و اشتغال ایجاد نکرده.
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
نامه مشایی به آقای خاتمی را من در سایت هم خواندم ولی بیشتر نوشتها این بود که گذشته را فراموش کنیم . وبیشتر جنبه نصیحت داشت . گفتمان انها که اصلا به اصلاح طلبان که تفکر عقلانی و کاربردی تری دارند خیلی متفاوت بود . یعنی تیوری انها در اداره کشور بیشتر آرمانی . پوپو لیستی . نزدیکتر هست تا به اصلاح طلبی . در حوزه سیاست خارجی هم اختلاف وجود دارد یکی به تنش زدایی و دیگری به چالش کشیدن ممالک دیگر حتی عقیده دیگر کشورها . وجه تشابه ای وجود ندارد .
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
آقای زیبا کلام در مورد علوم انسانی که در مورد جنگ ایران و عراق و سپس سوریه و بعد یمن و بعد اسراییل و غزه ..... من نمیدانم این چه ربطی به علم دارد . یعنی تمام کتابها پر از نوشته های جنگ میشود مگر قرار هست به مردم ایدولوژیک جنگ آموزش بدهیم . آموزش جنگ در دانشگاه ها و وزارت جنگ هست و پادگانها هست . این که علم نیست .
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۴۲ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
فرمایشات زیبا کلام در این بخش به علوم را قبول دارم چون پایه و اساس درس علمی بر اساس بینش نیست بلکه بر اساس عقل و تجربه هست یعنی اگر دارویی را کشف و در یک حجم کوچکی آزمایش کردند و سپس فراگیر شد میتوانند در تمام دنیا ان را با عقل بپذیرند . چون جنبه ایدولوژیک ندارد و فرق دارد
پاسخ ها
دانشجو
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
خودت فهمیدی چی گفتی؟
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۳
ظریف رئیس جمهور آینده شود بهتر است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۲/۱۴
نه اینکه تو سیاست خارجی خوب عمل کرده و روابطمون با دنیا و بخصوص با همسایه ها بهتر شده و تو کرواسی ازش به گرمی استقبال شد و تو آلمان هم بنزین بهش دادن و بگذریم
بسته ویژه خبری
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟