ته چین؛

طرز تهیه بادمجان شکم پاره

کد خبر: ۷۸۰۳۱۲
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۳ 06 March 2018
تعداد بازدید : 495
کد خبر: ۷۸۰۳۱۲
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۳ 06 March 2018
|
6033 بازدید
بازدید 6033
بادمجان شکم پاره یکی از غذاهایی است که در ماسوله به شیوه‌ای خاص تهیه می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟