بررسیها نشان میدهد مصرف فیبر خوراکی به باکتریهای روده کمک میکند تا با بیماری دیابت مقابله کنند.
به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده است تغییر در رژیم غذایی و مصرف فیبر خوراکی بیشتر به انواع خاصی از باکتریهای روده کمک میکند تا علائم دیابت را کاهش داده و به کاهش وزن کمک کنند.
اغلب دیابت نوع دو بیماری سبک زندگی شناخته میشود. در بسیاری از موارد با تغییر در عاداتی همچون سطح فعالیتهای بدنی و رژیم غذایی میتوان از بروز آن پیشگیری کرد. این بیماری بر سطح گلوکز بدن تاثیر گذاشته به گونهای که گلوکز به درستی تنظیم نمیشود و بر اثر آن به اندامها و بافتهای بدن آسیب وارد میشود.
هورمون عامل این نارسایی انسولین است. بدن مبتلایان به دیابت نوع دو مقدار کمی از این هورمون را تشرح کرده یا به اندازه کافی به آن واکنش نشان نمیدهند.
پیشگیری از ابتلا به این بیماری هدف نهایی است اما برای مبتلایان، کنترل آن حیاتی است. در سالهای اخیر باکتریهای روده و نقش آنها در کنترل دیابت مورد بررسی قرار گرفته است.
مطالعات انجام شده در گذشته نشان داد افرادی که فیبر خوراکی بیشتری مصرف میکنند کمتر در معرض دیابت نوع دو هستند. همچنین رژیم غذایی سرشار از فیبر به کاهش سطح گلوکز ناشتا در مبتلایان به دیابت کمک میکند. هر چند واکنش بدن افراد به این نوع از تداخل غذایی متغیر است.
اخیرا متخصصان علوم پزشکی در آمریکا به مطالعه دقیقتر رابطه فیبر، دیابت و باکتری روده پرداختند.
به گزارش مدیکال نیوزتودی، طبق مشاهده آنها، رژیم غذایی سرشار از فیبر موجب کاهش میانگین سطح گلوکز خون و افت سریعتر گلوکز ناشتا میشود.