ته چین؛

دستور پخت مرغ لونگی در فر

کد خبر: ۷۸۲۸۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰ 14 March 2018
تعداد بازدید : 16331
کد خبر: ۷۸۲۸۵۹
|
۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۳:۰۰ 14 March 2018
|
30080 بازدید
بازدید 30080
مرغ لونگی یکی از غذاهای ویژه است که به طور ویژه در برخی نقاط ایران نظیر منطقه فندقلو تهیه می‌شود. طرز تهیه این غذا را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری