آنچه در مورد کودکان بیش فعال باید بدانید

کد خبر: ۷۸۳۵۱۸
|
۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵ 17 March 2018
|
2898 بازدید

دکترای تخصصی روانشناسی با اشاره به اینکه در کودکان زیر 6 سال بیش فعال، تجویز دارو باید با احتیاط انجام شود، گفت: گاهی این اختلال در دوران کودکی و نوجوانی از بین نمی‌رود و در ۶۰ درصد کودکان تا بزرگسالی ادامه می‌یابد.

به گزارش فارس، ناهید حاجی سلیمانی در ارتباط با بیش فعالی کودکان اظهارداشت: اختلال کم توجهی و بیش فعالی یک اختلال روانی پزشکی است که پایه زیستی دارد و این اختلال مناطق مختلفی از مغز را درگیر می‌کند.

وی گفت: متاسفانه امروزه تشخیص این اختلال در بین کودکان و نوجوانان رو به افزایش است و گاهی حتی به اشتباه برچسب بیش فعالی به کودکان زده می شود.

حاجی سلیمانی گفت: گاهی این اختلال در دوران کودکی و نوجوانی از بین نمی‌رود و در 60 درصد کودکان تا بزرگسالی ادامه می‌یابد. بیش فعالی می‌تواند به یکی از سه نوع کم توجه، بیش فعال تکانشگر یا نوع مرکب ظاهر شود.

دکترای تخصصی روانشناسی و آموزش کودکان استثنایی گفت: از نظر اغلب کتب روانشناسی و روانپزشکی خط اول درمان در این اختلال، دارو درمانی است ولی توجه به این نکته حائز اهمیت است که سازمان غذا و داروی کشورهایی همچون امریکا هیچ دارویی را برای کودکان زیر سه سال مجاز ندانسته است.

وی گفت: در مورد کودکان زیر6 سال هم باید توجه داشت، از آنجایی که داروهای مورد تجویز برای بیش فعالی روی مغز و ناقل‌های عصبی تاثیر گذار هستند، حتما باید با احتیاط تجویز و مصرف شوند تا در حد ممکن از عوارض جانبی آنها در امان باشند.

حاجی سلیمانی تصریح کرد: اگر پزشکی برای کودک زیر سه سال شما دارویی برای بیش فعالی تجویز کرد، عاقلانه این است که نظر پزشک دیگری را نیز جویا شوید.

به گزارش خبرگزاری فارس، بیش فعالی نوعی اختلال شایع است که حدود 8 تا 10 درصد کودکان را مبتلا می‌کند. بیش فعالی دارای ویژگی های بارزی است که شامل پرتحرکی، کمبود توجه و تمرکز، بروز اعمال ناگهانی و غیرقابل پیش بینی می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟