ته چین؛

طرز تهیه ماهی باراموندی

کد خبر: ۷۸۴۱۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۵ 19 March 2018
تعداد بازدید : 1147
کد خبر: ۷۸۴۱۹۴
|
۲۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۵ 19 March 2018
|
11655 بازدید
|
۱
بازدید 11655
۱
ماهی «باراموندی / Barramundi» نوعی ماهی بومی استرالیاست که در سال‌های اخیر در ایران نیز یافت می‌شود و طعم متفاوتی دارد. طرز تهیه این ماهی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Australia
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۲
شبیه شوریده خودمونه
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟