ته چین؛

طرز تهیه ماهی سرخ شده با پستو

کد خبر: ۷۰۶۷۱۶
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۱ 25 June 2017
تعداد بازدید : 266
کد خبر: ۷۰۶۷۱۶
|
۰۴ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۱ 25 June 2017
|
6164 بازدید
 
مواد لازم :
یک عدد کلم بروکلی
نیم پیمانه بادام
دو حبه سیر برش خورده
یک چهارم پیمانه جعفری
یک لیمو
یک چهارم پیمانه پنیر پارمیزان
یک چهارم پیمانه روغن زیتون بکر
نمک و فلفل
نشاسته ذرت یا آرد ذرت (نصف پیمانه)
بازدید 6164
ماهی سرخ شده با سس پستو یکی از خوراک‌های بسیار خوشمزه است که هم به عنوان وعده ناهار و هم به عنوان شام می‌توان سرو کرد. طرز تهیه این نوع ماهی را در «تابناک» فرا می گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟