کیسهپزی روشی در پخت و پز است که طی آن مواد غذایی را درون پلاستیکهایی که فاقد هوا هستند و درون حمام آب قرار میدهند تا برای ۷۲ ساعت و در دمای پایین بپزد. هدف از استفاده از این روش این است که همه جای خوراک به طور یکدست پخته شود و تفاوتی در میزان پخته شدن میان بیرون و درون گوشت و دیگر خوراکها بهجا نماند. خوراک حاصله از این روش، بسیار ترد خواهد شد و آبدار بودن و مزهدار بودن خود را حفظ میکند. گوشت بدن ماهی سالمون صورتی یا نارنجی (گلبهی) است. در این ویدیو دستور پخت ماهی سالمون کیسهپز شده را خواهید آموخت.