معاون فرهنگی دانشگاه تهران گفت: وظیفه اصلی ادارات شاهد و ایثارگر دانشگاهها، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که به نظر میرسد بعضی از مدیران شاهد و ایثارگر از ورود به این حوزه پرهیز میکنند در حالی که ندانسته با این کار در جهت اهداف دشمنان قدم بر میداریم.
به گزارش آنا، از معاونت فرهنگی دانشگاه تهران، سومین جلسه شورای مدیران کل امور دانشجویان شاهد وایثارگر دانشگاههای منطقه یک آموزش عالی کشور در سال تحصیلی 97- 1396 با حضور دکتر سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران و مهندس محمدی سرپرست اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاههای منطقه آموزش عالی کشور در دانشگاه تهران برگزار شد.
مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، در این جلسه گفت: حفظ ارزشهای انقلاب اسلامی از اصلیترین اهداف مدیران نظام جمهوری اسلامی به ویژه مدیران حوزههای دانشگاهی و فرهنگی است.
وی افزود: ضمن ارج نهادن به تلاشهای انجام گرفته در حوزه بسط و گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی به نظر میرسد مسائل در حوزه دفاع از ارزشهای انسانساز دوران دفاع مقدس دچار مشکلاتی شده است که این امر میتواند به دلیل عدم توجه و برنامهریزی مطلوب پس از این دوران باشد.
معاون فرهنگی دانشگاه تهران، تأکید کرد: دوران دفاع مقدس یک گنجینه سرشار از ارزشهای انسانی و اسلامی است که به نحو مطلوب شناسایی و از آن بهرهبرداری نشده است که این امر باعث شده تا سئوالات متعددی در ذهن جوانان ایجاد شود با وجود این شرایط، ادارات شاهد و ایثارگر نباید صرفا دنبال پیگیری کارهای خدماتی در حوزه شاهد و ایثارگر باشند بلکه باید نهایت اهتمام در جهت شناساندن ارزشهای ناب دفاع مقدس و انقلاب اسلامی را مد نظر قرار دهند.
وی در ادامه افزود: وظیفه اصلی ادارات شاهد و ایثارگر، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است، به نظر میرسد بعضی از مدیران شاهد و ایثارگر از ورود به این حوزه پرهیز میکنند در حالی که ندانسته با این کار در جهت اهداف دشمنان قدم بر میداریم؛ ما باید در مقابل فشارها با تلاش بیشتر از اهداف و آرمانهای شهدای گرانقدر دفاع مقدس و امام راحل دفاع و آن را در محیطهای علمی و دانشجویی گسترش دهیم.
مجید سرسنگی تصریح کرد: دانشگاه معدن تمدن، علم و فرهنگ است و نقش تاثیرگذار و تعیینکنندهای در جامعه دارد لذا پسندیده است از این ظرفیت عظیم در زنده نگهداشتن، بسط و گسترش فرهنگ جهاد و ایثار و شهادت استفاده کنیم و نسل جوان فرهیخته را با واقعیتهای دفاع مقدس آشنا کنیم. موضوع باید به صورت اقناعی برای دانشجویان عزیز تبیین شود، باید بپذیریم در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت کمکاری شده است و با تلاش بیشتر باید در رفع این نقیصه تلاش کنیم و از توانمندیهای دانشجویان نیز در این امر خطیر بهره گیریم و با جدیت تمام به پاسخگویی به سوالات جوانان بیندیشیم.
وی در ادامه، گفت: ما باید بر عهدمان یا ارزشهای انقلاب و دفاع مقدس بایستیم و در انجام فعالیتها، به فرهنگ بیش از بیش اهمیت بدهیم و فرهنگ باید اولویت اول در فعالیتها باشد. تا فرهنگ اصلاح نشود جامعه اصلاح نخواهد شد. دانشگاه باید در ترویج فرهنگ عزتآفرین و غنی ایثار و شهادت پیشگام باشد. باید افتخار کنیم که در فضای جمهوری اسلامی نفس میکشیم باید قدر بدانیم که جمهوری اسلامی به ما عزت داده است. امروز اصلیترین بخشی که میتواند ما را به ارزشها پیوند بزند قشر معظم شهدا و ایثارگران است؛ که اگر این قشر فراموش شود شیرازه جامعه از هم میپاشد. باید در جهت ارتقای علمی و آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر بیش از پیش تلاش شود و با جدیت تمام طرح جامع هدایت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر پیگیری و ارتقای تحصیلی دانشجویان اتفاق بیفتد.