افزایش حساسیت‌های فصلی با شروع فصل بهار

کد خبر: ۷۸۴۶۶۹
|
۰۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۵ 22 March 2018
|
3987 بازدید

یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی گفت: با شروع فصل بهار، حساسیت‌های فصلی نیز رواج پیدا کرده و این نوع از حساسیت باید با دارو کنترل شود.

به گزارش میزان، علی مرادی گفت: با شروع فصل بهار، بسیاری از افراد دچار آلرژی‌های فصلی شده و علت آن نیز افزایش گل و گیاه در این فصل است.

وی افزود: افرادی که مبتلا به آلرژی هستند باید در فصل بهار از تردد در اماکن پر گل و گیاه از جمله جنگل ها، بوستان‌ها و ... خودداری کنند.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی با اشاره به مضرات غذا‌های حاوی چربی‌های اشباع شده برای افراد مبتلا به آلرژی‌های فصلی اظهارکرد: غذا‌های حاوی چربی‌های اشباع شده سبب تضعیف در سیستم ایمنی بدن شده و منجر به تشدید آلرژی می‌شوند.

مرادی در رابطه با علائم حساسیت‌های فصلی تصریح کرد: فردی که مبتلا به حساسیت فصلی است درگیر آبریزش بینی، سرفه، خارش پوست و گلو شده و گاهی این علائم بسیار شدید می‌شود.

وی در خصوص مواد غذایی که می‌تواند سبب افزایش حساسیت فصلی افراد شود خاطرنشان کرد: مصرف گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، ماهی، تخم مرغ، میوه خشک شده و ... می‌تواند سبب تشدید حساسیت‌های فصلی افراد شود.

این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی با تاکید بر لزوم مراجعه افراد مبتلا به حساسیت‌های فصلی به پزشک اذعان کرد: افرادی که مبتلا به سرما خوردگی‌های فصلی هستند باید به پزشک مراجعه کرده تا با دریافت دارو و اسپری‌های مخصوص از تشدید حساسیت آن‌ها جلوگیری شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟