آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه بخش زیادی از اموال مردم در ساختمانهای خالی حبس شده است، تصریح کرد: این به معنی عدم ورود اموال مردم به بخش تولید است؛ تا زمانی که ثروتهای مردم در ساختمانهای خالی محبوس میشود، شاهد تولید نخواهیم بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری، آیتالله عبدالله جوادی آملی در دیدار شهردار قم اظهار کرد: باید همه کارهایمان در زندگی صبغه دینی داشته باشد، باید بدانیم اگر به بیت المال دست درازی کردیم، این غده بدخیم است که آبروی ما را میبرد.
وی ادامه داد: آبرو برخلاف خون متعلق به انسان نیست، اگر کسی کشته شود، اولیای دم او میتوانند رضایت بدهند و قاتل اعدام نشود، اما در صورت تجاوز به عنف، متجاوز اعدام میشود، چون آبرو و عفت یک زن برای خدا است.
استاد حوزه علمیه قم افزود: خداوند انسان را آزاد خلق کرده اما به او اجازه نداده است که آبروی خودش را از بین ببرد، انسان مالک آبروی خود نیست بلکه مالک آن خدا است.
آیتالله جوادی آملی با اشاره به برنامه ریزی در ورود به پروژههای عمرانی اظهار کرد: اگر بودجه برای پروژهای نیست، نباید وارد آن شویم.
استاد حوزه علمیه قم افزود: چندین سال است که صحبت از اقتصاد مقاومتی در جامعه است، اکثر قریب به اتفاق ساختمانهای چند طبقه در شب، خاموش هستند، یعنی بخش زیادی از اموال مردم در ساختمانهای خالی حبس شده، این به معنی عدم ورود اموال مردم به بخش تولید است.
آیتالله جوادی آملی با اشاره به ضرورت تقویت بخش تولید اظهار کرد: تا زمانی که ثروتهای مردم در ساختمانهای خالی محبوس میشود، شاهد تولید نخواهیم بود، باید اموال مردم به سمت بخش تولید هدایت شود.
او با اشاره به ویژگیهای شهر قم اظهار کرد: شهر قم یک شهر کویری است و بهترین فرش ابریشمی در این شهر تولید میشود، با پرداختن به هنر بافت فرش در شهر قم میتوان اشتغال ایجاد کرد، بسیاری از افراد با این هنر در شهر قم آبرومندانه زندگی میکردند، معادلی برای فرش قم در شهرهای دیگر وجود ندارد.
آیتالله جوادی آملی شهر قم را یک شهر کویری دانست و تصریح کرد: با این وجود مردم این شهر پشتکار زیادی در کار دارند.
وی ادامه داد: در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی برده بودیم و کار فروش نفت و درآمد آن در اختیار دربار بود، کشورمان پس از پیروزی انقلاب به عظمت رسید، آزادی و استقلال را با انقلاب اسلامی به وجود آوردیم و از زمین به آسمان رسیدیم.
استاد حوزه علمیه قم در پایان خاطرنشان کرد: مشکلات کشور قابل حل است و باید بودجه کشور به بخش تولید هدایت و از این بخش عوارض دریافت شود.