فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

الویری: بیماری نجفی را خیلی ها دارند

کد خبر: ۷۸۶۷۴۴
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۵ 03 April 2018
|
7378 بازدید
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران گفت: قرار نیست برای شهرداری تهران سرپرستی انتخاب شود و همه اعضای شورای شهر به دنبال آن هستند که نجفی از این تصمیم خود منصرف شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، مرتضی الویری در حاشیه جلسه هم‌اندیشی با اعضای شورای شهر تهران در خصوص استعفای محمدعلی نجفی از شهرداری تهران اظهار داشت: تمامی اعضای شورای شهر تهران به این مورد تأکید دارند که نجفی باید در سمت خود بماند.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در جلسه امروز در مورد انتخاب سرپرست شهرداری تهران گزارشاتی صورت گرفته است، گفت: تاکنون در این جلسه درباره انتخاب سرپرست تصمیم‌گیری نشده است و فعلاً نجفی به عنوان شهردار به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وی گفت: اکثریت قاطع شورای شهر تهران به دنبال این هستند که نجفی از تصمیم خود منصرف شود.

الویری گفت: عملکرد نجفی در شهرداری تهران مثبت بوده است و انتخاب گزینه دیگر به جای نجفی فعلا مطرح نیست.

وی افزود: تمامی گزینه‌هایی که درباره شهرداری تهران مطرح می‌شود شایعه است و جلسه هم‌اندیشی همچنان ادامه دارد.

وی گفت: بیماری‌ای که درباره نجفی نیز مطرح شده است، یک نوع بیماری عادی است و خیلی‌ها این بیماری را دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت