پارسیان صفحه خبر
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
فلای تو دی- صفحه خبر

لزوم انجام بالون معده در مواقعی که امکان جراحی نیست

کد خبر: ۷۸۶۷۷۲
|
۱۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۳ 03 April 2018
|
2474 بازدید

فوق‌تخصص گوارش اظهار داشت: هنگام استفاده از بالون بدن احساس می‌کند، معده ظرفیت و گنجایش ندارد؛ زیرا حجم عمده معده توسط بالن پر شده است.

به گزارش فارس، سیدمحمود اسحاق حسینی فوق‌تخصص گوارش گفت: امروزه چاقی و اضافه‌وزن در 60 درصد از افراد کشورمان وجود دارد و به تبع آن تعداد افراد مبتلا به چاقی خطرناک در کشور روبه‌افزایش است؛ افراد چاق در معرض ابتلا به دیگر بیماری‌های قلبی، کبد چرب و رفلاکس معده قرار دارند.

وی افزود: یکی از راه‌های جلوگیری از ایجاد چاقی قرار دادن بالن در معده است. مهم‌ترین مورد استفاده از بالن در چاقی‌هایی است که روش جراحی برای بیمار خطرناک باشد که این کار نیز باید حتماً با نظر پزشک متخصص انجام شود.

این فوق تخصص گوارش ادامه داد:‌ قرار دادن بالن در معده سیری زودرس ایجاد می‌کند؛ به صورتی‌که بدن احساس می‌کند حجم معده پر شده و گنجایشی ندارد زیرا حجم عمده معده توسط بالن پر شده است.

استاد دانشگاه تهران اظهار داشت: هنگامی که فردی احساس سیری می‌کند، کمتر غذا می‌خورد و وزن خود را کنترل خواهد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اسحاق حسینی اضافه کرد: روش بالن معده دائمی نیست و می‌توان برای مدتی محدود به طور مثال حدود 6 ماه از آن استفاده کرد و پس از این مدت باید بالن از معده خارج شود.

وی افزود: با استفاده از بالن می‌توان حدود 10 تا 15 کیلوگرم وزن کم کرد؛ هم‌چنین بهترین روش کاهش وزن استفاده از رژیم مناسب و ورزش کردن است ولی در مواردی که جراحی و کوچک کردن معده برای بیمار خطرناک باشد، بهتر است از بالون معده استفاده شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت