مراقب اسكيمرها هنگام استفاده از دستگاه‌هاي كارتخوان باشيد

کد خبر: ۷۸۷۲۸۷
|
۱۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵ 05 April 2018
|
2132 بازدید
|
۱

سرهنگ ايرج محمدخاني، رئيس پليس فتاي استان گيلان ‌‌‌تقلب و دستكاري دستگاه‌هاي خودپرداز (ATM) و پايانه‌هاي فروش (POS) خصوصاً در ايام تعطيل، كانون توجه مجرمان سايبري بوده و...

به گزارش جوان، سرهنگ ايرج محمدخاني، رئيس پليس فتاي استان گيلان ‌‌‌تقلب و دستكاري دستگاه‌هاي خودپرداز (ATM) و پايانه‌هاي فروش (POS) خصوصاً در ايام تعطيل، كانون توجه مجرمان سايبري بوده و اين معضل هنگامي پيش مي‌آيد كه كلاهبرداران و مجرمان اسكيمر با سرقت اطلاعات به دست آمده از كارت عابر بانك و كپي آن روي كارت خام‌، بدون اطلاع دارنده كارت، سوء‌استفاده مي‌كنند.

كلاهبرداري‌هاي صورت گرفته از طريق دستگاه‌هاي خودپرداز و پايانه‌هاي فروش يكي از روش‌هاي شايع كلاهبرداري از طريق دستگاه‌هاي كارتخوان‌ است كه افراد سودجو با نصب قطعه‌اي سخت‌افزاري به نام اسكيمر اقدام به كپي‌برداري از اطلاعات مهم كارت بانكي افراد مي‌كنند.

اسكيمر دستگاهي است كه از آن براي كپي‌كردن اطلاعاتي كه در نوار مغناطيسي كارت‌هاي بانكي وجود دارد،‌استفاده مي‌شود و فرد مجرم در فرصتي مناسب اين اطلاعات را با استفاده از نرم‌افزاري خاص در كارت‌هاي بانكي خام كپي كرده و مي‌تواند بدون اطلاع دارنده كارت‌، از حساب قرباني به صورت غير مجاز برداشت كند.

انجام عمليات بانكي توسط مشتري و دقت در هنگام خريد مي‌تواند از كپي شدن اطلاعات كارت بانكي در كارتخوان‌هاي فروشگاهي جلوگيري كند. وارد كردن رمز عبور توسط مشتري در كارتخوان‌هاي فروشگاهي مي‌تواند تضمين‌كننده امنيت كارت بانكي وي باشد؛ چراكه حتي در صورت نصب اسكيمر روي دستگاه كارتخوان، بدون اطلاع از رمز عبور، امكان برداشت از حساب وي امكانپذير نخواهد بود.

اعتماد بيش از حد، يكي از عوامل مؤثر در وقوع چنين كلاهبرداري‌هاست و اگر شهروندان هنگام خريد، خودشان عمليات پرداخت را انجام دهند و رمز عبور را وارد كنند، امكان سوءاستفاده وجود نخواهد داشت.

تغيير رمز ماهانه و دوره‌اي هم يكي از بهترين راه‌ها براي جلوگيري از عملي‌شدن اهداف مجرمانه مجرمان سايبري است.

شهروندان در صورت مشاهده وضعيت غير عادي روي محل ورود/كشيدن كارت در دستگاه‌هاي خودپرداز و كارتخوان مانند چسب‌خوردگي، وجود شيء اضافه يا. . . ، موضوع را به مسئولان مربوطه اطلاع دهند و اگر مجبور شدند رمز خود را به فروشنده اعلام كنند، بلافاصله پس از بازگشت، نسبت به تغيير رمز اول و دوم كارت عابر بانك خود اقدام كنند.

همچنين توصيه مي‌شود شهروندان در استفاده از دستگاه‌هاي خودپرداز حتي‌الامكان از دستگاه‌هاي خودپردازي كه مجهز به ضد اسكيمر هستند براي انجام تراكنش‌هاي بانكي استفاده كنند. ضد اسكيمر ‌قطعه‌اي است كه در ورودي كارتخوان دستگاه‌هاي خودپرداز براي جلوگيري از سرقت اطلاعات كارت عابربانك شهروندان نصب مي‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۶
حداقل جهت درک بهتر 2تصویر از اسکیمر وضد اسکیمر میزاشتید
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات