فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
ته ‌چین؛

دستور پخت کیک بلوبری و خامه ترش

کد خبر: ۷۸۸۹۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴ 10 April 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 188
کد خبر: ۷۸۸۹۴۳
|
۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۴ 10 April 2018
|
4343 بازدید
بازدید 4343
خوب امروز می‌خواهیم نحوه‌ پخت کیک بلوبری به همراه خامه ترش را یاد بگیریم. یک کیک بسیار خوشمزه که مناسب برای یک آخر هفته‌ خوب است. در این کیک از بلوبری و شکر قهوه‌ای و آرد استفاده می‌شود. و مغز گردو درون آن تردی لذت بخشی به کیک می‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟