خوزستان بالاترین آمار مهاجر فرست کشور را دارد

استاندار خوزستان گفت: به عنوان مثال در برخی شهرستان های خوزستان تولیدات کشاورزی بیشتر از یک استان را دارند در حالی که کارشناس و نیروی انسانی لازم در آن مستقر نیست و چنین وضعیتی باعث اتلاف منابع می شود.
کد خبر: ۷۸۹۸۰۸
|
۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱ 13 April 2018
|
5814 بازدید
|
۶

استاندار خوزستان گفت: وجود برخی مشکلات باعث شده خوزستان بیشترین آمار مهاجر فرست را در سطح کشور داشته باشد.

به گزارش ایرنا، غلامرضا شریعتی پنجشنبه در نشست شورای راهبردی خوزستان در سرسرای استانداری در اهواز که با حضور رییس سازمان اداری و استخدامی کشور برگزار شد بیان کرد: وجود مشکلاتی همچون پدیده گرد و غبار در این استان، امید و نشاط را کمرنگ و باعث ایجاد فضای ناامیدی در استان شده که برای حل آن به عزم جدی نیاز است.
وی گفت: با خروج نخبگان از خوزستان به دلیل این مشکلات، بهره وری از منابع فعلی استان هم کاهش پیدا می کند که برای کشور این موضوع ضرر دارد.

استاندار خوزستان بیان کرد: از سال 70 تاکنون بیش از 25 برنامه تحول اداری به منظور اجرایی شدن پروژه تحول اداری برای خوزستان تدوین شده است.

شریعتی در ادامه گفت:هرچه مقررات اداری و قوانین شفاف تری را بدون تفاسیر مختلف ارایه کنیم می توان به سلامت اداری و اقتصادی بیشتر جامعه کمک کرد؛ هرچه جامعه از سلامت اقتصادی و اجتماعی بیشتری برخوردار باشد به تبع آن امکان رشد، توسعه و سرمایه گذاری بیشتر است.

وی گفت: خواستار این هستیم که ساختار اداری و سازمانی دستگاه های مختلف در کشور متناسب با برنامه عملیاتی آنها تنظیم و ارایه شود، برخی چارت های اداری در خوزستان متناسب با نوع فعالیت و برنامه هایی که دارند نیست.

استاندار خوزستان گفت: به عنوان مثال در برخی شهرستان های خوزستان تولیدات کشاورزی بیشتر از یک استان را دارند در حالی که کارشناس و نیروی انسانی لازم در آن مستقر نیست و چنین وضعیتی باعث اتلاف منابع می شود.

شریعتی افزود: نامتناسب بودن چارت اداری در استانی مثل خوزستان با حجم زیاد فعالیت ها و با ظرفیت های بالایی مثل بنادر، نفت، پتروشیمی، کشاورزی و ... بهره وری را کاهش می دهد.

رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی خوزستان نیز در این نشست گفت: شورای راهبردی خوزستان علاوه بر نحوه توزیع پرداخت اعتبارات به دستگاه ها، براساس عملکرد هر یک از ادارات تا سقف 200 امتیاز به آنها می دهد.
امید حاجتی افزود:ازدیگر مصوبات این شورا طرح هویت برخط برای دستگاه ها است که از 2سال پیش عملیاتی شده، که در آن دریافت کپی کارت ملی و شناسنامه حذف شده است.

وی اظهارکرد: مصوبه دیگری این شورا برنامه ریزی برای نیروهای ناکارآمد و بدون انگیزه دردستگاه های اجرایی است که از سال 95 مصوب شده اما هنوز اجازه اجرا داده نشده است.
وی گفت: آمادگی داریم به صورت پایلوت این طرح را در خوزستان انجام دهیم.

رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی خوزستان افزود: ارایه برنامه های صحیح برای رفاه عمومی مردم و نحوه تخصیص اعتبار به ادارات و ارزیابی عملکرد آنها از مهم ترین برنامه های این شورا است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز گفت: خوزستان از نظر شرایط اقلیمی شرایط مناسبی ندارد و ثبت رکوردهای جهانی گرمای هوا، و گرد و غبار در سال های اخیر مشکلات زیادی را در بخش های مختلف اجتماعی و اقتصادی آن ایجاد کرده،و از عوامل مهاجرت کارشناسان و نخبگان ازاستان است.

کیخسرو چنگلوایی اظهار کرد:خوزستان 16.5 میلیون تن تولید محصولات کشاورزی و تامین 14.5 درصد کل تولید کشاورزی کشور را دارد که نیاز است کارکنان اداری و کارشناسان این سازمان بر اساس حجم کار در خوزستان تامین شوند.

وی گفت: تقاضا می شود با توجه به پست های موجود ساختار تشکیلات سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ارتقا یابد.

جمشید انصاری معاون رییس جمهوری و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور امروز پنجشنبه به منظور شرکت در چند نشست با مدیران خوزستان از جمله شرکت در شورای ادارای به اهواز سفر کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
دامپینگ چیست؟!

خیانت بزرگی بنام دامپینگ در جامعه در حال وقوع است . هوشیار باشید .
یک فروشگاه زنجیره ای را تجسم کنید. بسیار بزرگ. بسیار شیک. وارد محله ای می شود. محله ای با مردمانی از طبقه متوسط. نبش اصلی ترین چهار راه محله، زمینی به وسعت 10 هزار مترمربع را می خرد. آن را در هفت طبقه می سازد. با پله برقی، آینه ها و لامپ های زیبا.
خوشحالید نه؟
فروشگاه شروع به کار می کند. تعداد زیادی از اهالی محل را هم استخدام می کند. ولی فقط چند ساعت در هفته. مثلا روزی یکی دو ساعت. چه خاصیتی دارد؟ روشن است که وقتی خانم خانه دو ساعت در فروشگاهی که با آن همه زلم زیمبو و رعایت قواعد مارکتینگ چیده شده کار می کند، خرید روزانه اش را هم از همانجا انجام خواهد داد. بخصوص که قیمت ها هم پائین تر از عباس آقای میوه فروش و حسین آقای پارچه فروش است. حتی پائین تر از قیمت تمام شده! به این می گویند دامپینگ! جالب اینکه خانم عباس آقا هم میوه اش را تازه از همان فروشگاه می خرد. چرا؟ چون عباس آقا سالها هرچه میوه بد داشته که کسی نخریده بوده به منزل آورده. الان خانم عباس آقا خودش دارد کار می کند. با حقوق خودش حسرت سالیان را از دلش در می آورد.
چند ماهی گذشته. کار و بار عباس آقا و حسین آقا خراب است. درآمدشان اجاره مغازه شان را هم در نمی آورد. شاگرد مغازه اخراج می شود و می رود در فروشگاه زنجیره ای استخدام می شود. هفته ای 10 ساعت. ولی حقوق ساعتی اش بالاست. این حقوق ساعتی آنچنان توقع او را بالا برده که جای دیگری نمی تواند کار پیدا کند.
دو سال گذشته. عباس آقا در شرف ورشکستگی است. آخرین مقاومت ها را کنار می گذارد و مغازه را تعطیل می کند. او نیز به فروشگاه زنجیره ای می رود و زیر دست شاگرد سابقش که حالا یکی از انباردارهای فروشگاه است استخدام می شود. همسرش اما اخراج شده است. چون انتظار داشته بعد از دو سال حقوقش یا دست کم ساعت کارش اضافه شود.
چهار سال گذشته است. صاحب مغازه عباس آقا دو سال است اجاره ای نگرفته است. از وقتی عباس آقا مغازه اش را خالی کرده یکی دو مستاجر عوض کرده که هیچکدام بیش از یکی دو ماه دوام نیاورده اند. کاسبی نیست. مغازه ها را به قیمت ارزانی می فروشد به یک بساز و بفروش.

سال پنجم دیگر محله مردمانی از طبقه متوسط ندارد. حسین آقا و شاگردش هر دو کارگر ساختمانی هستند. قیمت های فروشگاه زنجیره ای بالاست. سود هشتصد درصدی روی قیمت تمام شده کالا عادی است. فروشگاه حقوق ساعتی را کم کرده. تعداد بیشتری را با ساعت های کمتر استخدام کرده است.
سال هفتم. فروشگاه محله را به خاک سیاه نشانده. کسی دیگر در آن محله پس اندازی ندارد. فروشگاه کالاهایش را به سایر شعبه ها انتقال می دهد. این شعبه تعطیل است. مردم فقیر منطقه قدرت خرید از چنین فروشگاه باکلاسی را ندارند!
این اتفاقی است که هر روز در آمریکا می افتد. صاحب فروشگاه همان یک درصد است و ساکنین محله همان 99 درصد. فقرا فقیرتر و پولدارها پولدارتر می شوند. شهردارهای مناطق و شهرهای کوچک هر روز با التماس از مردم می خواهند که به جای خرید از فروشگاه های عظیم، از بیزینس های محلی (عباس آقا و حسین آقا) خرید کنند. ولی اغلب مردم با همین طرز فکر شما خریدشان را از غول های بزرگ انجام می دهند. شیک. ارزان!
از خودتان بپرسید چرا اروپا غول های آمریکایی مثل والمارت را محدود کرده؟ جالب اینکه به دلیل همین محدودیت متهم به کمونیست بودن و مخالفت با تجارت آزاد هم می شود.
نه دوست عزیز. هرکه ارزان می فروشد برای رضای خدا ارزان نمی فروشد!
اگر چین سیب و پرتقالش را با ضرر وارد کشورتان می کند و ارزانتر از باغدار شما ميفروشد برای این است که می خواهد باغدار باغش را نابود کند و ویلا بسازد. اگر چین پیراهن مردانه را در تهران می فروشد 5000 تومن و شما برای دوختن همان پیراهن باید 10 هزار تومن مزد بدهی، فقط به دلیل ارزانی نیروی کار چینی نیست! بلکه دارد دامپینگ می کند! قضیه خیلی ساده است .
این قضیه متاسفانه دلیل اصلی تعطیلی کارخانجات اخیر است........................................ در خاتمه باید ذکری هم از مناطق آزاد شود...... همین مناطق آزاد شده بلای جان شهرهای اطراف خود نمونه اش همین منطقه آزاد خرمشهر بسیاری از کسبه شهرهای و اطراف آن ............
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
اگه پول نفت را به جای تهران همونجا تقسیم کنند کسی‌مهاجرت نمیکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
به جوانان خوزستانی کار نمیدهند اما تا دلتان بخواهد از استان های دیگر در خوزستان استخدام کرده اند. در همین اهواز جوانان تحصیل کرده و بومی بیکار هستند اما تا دلتان بخواهد ادارات شده پز از دزفولی، شوشتری، بهبهانی و اتباع لرستان و کردستان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
متاسفانه از دید دولت مرکزی خوزستان فقط به منظور استخراج نفت اهمیت دارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
حالا نصف مردم سوریه از کشورشان مهاجرت کردند مگه اتفاقی افتاد پس بگذاریم خوزستانیها هم مهاجرت کنند
علی بی غم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۴
مدیریت استان خوزستان ضعیفترین شاید در ایران یاشد و سیستم رانت و چاپلوس پروری چون خوره سالیان است که به ریشه زده است .جنگ سوزاند و خاکستر کرد امکانات مادی و معنوی استان را و تداخل فرهنگی قاراشمیشی کرد که روستایی عرب زبان بدو در شهر در کنار شهرنشین در یک مجنمع آپارتمانی قرار گرفت اگر شما در استان بودید و امکان داشتید فرار را انتخاب نمی کردید.بیچارگی خوزستان از منابعش است تا منابع نفت و گاز است چاپلوسی و رانت و جهل و مفتی سوارشدن حرف اول است.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟