ته چین؛

طرز تهیه خمیر پیتزا رستورانی

کد خبر: ۷۹۰۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۰ 15 April 2018
تعداد بازدید : 34170
کد خبر: ۷۹۰۴۰۹
|
۲۶ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۰ 15 April 2018
|
98306 بازدید
|
۱
بازدید 98306
۱
خمیر پیتزا کلیدی ترین عنصر در تهیه پیتزا است و بسیاری از رستوران‌ها با استفاده از تکنیک خاص خود در تهیه پنیر پیتزا مشتریان ویژه‌ای دارد. طرز تهیه خمیر پیتزای رستورانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
الهه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۰
با دلستر خمیر شیرین نمیشه؟