ته ‌چین؛

دستور پخت برنج مکزیکی

کد خبر: ۷۹۴۲۰۰
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۶ 28 April 2018
تعداد بازدید : 1011
کد خبر: ۷۹۴۲۰۰
|
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۶ 28 April 2018
|
7425 بازدید
بازدید 7425
برنج مکزیکی نوعی پخت برنج است که تند بوده که در آن برنج دانه بلند را با سبزیجات تفت می‌دهیم. این غذا یک غذای اصیل مکزیکی بوده و نباید آن را با برنج اسپانیایی اشتباه گرفت. می‌توان از آن به عنوان میان وعده و یا غذای دوم در کنار غذای اصلی استفاده کرد. نکته اصلی این غذا پختن درست برنج و استفاده از عصاره مرغ به مقدار لازم است. دستور پخت برنج میکزیکی را در ویدیو تابناک ‌ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟