در آستانه انتخابات هیأت رئیسه مجلس؛

پارسایی: نقدهای بسیاری به عملکرد هیأت رئیسه وارد است/ حاجی‌بابایی: ائتلاف نمی کنیم/ مردم بدانند که وزن ما در مجلس چقدر است

ائتلاف سال گذشته، روند خیلی خوبی نداشت و ما از اوضاع ناراضی بودیم. علت آن هم این بود با توجه به اعتمادی که در خصوص نواب رئیس و قسمت های گوناگون کردیم، خلاف آن عمل کردند./فراکسیون امید چه بخواهد در انتخابات هیأت رئیسه ائتلاف کند و چه مستقل در انتخابات ورود کند، در مجمع عمومی در این زمینه تصمیم گیری خواهد شد.
کد خبر: ۸۰۱۶۱۹
|
۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۰ 22 May 2018
|
11063 بازدید
|

پارسایی: نقدهای بسیاری به عملکرد هیأت رئیسه وارد است/ حاجی‌بابایی: ائتلاف نمی کنیم/ مردم بدانند که وزن ما در مجلس چقدر استدر حالی که فراکسیون‌های مجلس برای تصمیم گیری درمورد نحوه ورود به انتخابات هیأت رئیسه مجلس، جلسات متعددی را تشکیل می دهند، تعدادی از نمایندگان در هر سه فراکسیون در حال رایزنی برای ارائه لیست ادغامی هستند.

به گزارش «تابناک»؛ بنا بر شنیده‌ها، کمیته‌ای از نمایندگان به دنبال ریاست پزشکیان بر خانه ملت در سومین دوره انتخابات و در حال رایزنی با گزینه هایی جهت نائب رئیسی مجلس است.

بنابراین، محمد دهقان،‌ علی مطهری،‌ کاظم جلالی،‌ مصطفی کواکبیان و حمیدرضا حاجی بابایی از گزینه های نائب رئیسی این کمیته و در حال رایزنی با گزینه های خود هستند.

حمیدرضا حاجی‌بابایی در گفت وگو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: هیچ چیز در فراکسیون ما مستدل و معلوم نیست. ما فعلا مصوب کرده ایم برای شرکت در انتخابات هیأت رئیسه لیست بدهیم و تا کنون نیز با هیچ یک از فراکسیون ها در خصوص نفرات مذاکره نکرده ایم.

این نماینده در پاسخ به این که آیا شما برای ریاست مجلس کاندیدا دارید و آیا خود شما کاندیدا می شوید، گفت: ما تصمیم گرفته ایم ائتلاف نکنیم و قرار است لیست مستقل بدهیم و اینکه لیست شامل 12 یا 9 و یا 6 تن باشد هنوز مشخص نیست؛ بنابراین، بعد از آنکه مشخص شد، کدام پست ها در لیست باشد به سراغ افراد خواهیم رفت.

وی در پاسخ به این که دلیل ائتلاف نکردن فراکسیون ولایی چیست، گفت: ائتلاف سال گذشته، روند خیلی خوبی نداشت و ما از اوضاع ناراضی بودیم. علت آن هم این بود با توجه به اعتمادی که در خصوص نواب رئیس و قسمت های گوناگون کردیم، خلاف آن عمل کردند.

این نماینده افزود: من همه چیز را به نظر فراکسیون موکول می کنم و شخصا نباید در این مورد تصمیمی گرفته شود، ولی باز هم تأکید می کنم، قرار نیست ائتلافی شود و تا کنون نیز هیچ مذاکره ای در این باره نشده و حتی رؤسای فراکسیون ها با هم جلسه نگذاشته اند و قرار هم نیست مذاکره کنیم.

این نماینده در خصوص امکان حضور افراد دیگر از فراکسیون های غیر در لیست ولایی نیز گفت: همه اعضای لیست از فراکسیون ولایی خواهند بود، اما سعی ما بر این است که انحصارطلبی نکنیم و میدان به شکلی باشد که هم امید بتواند مانور داشته باشد هم ما و به عبارتی لیست شاید شامل 12 نفر نباشد اما این در حد نظر است و هنوز رأی نیاورده است.

وی در ادامه یادآور شد: در این رأی گیری که مشخص شد لیست مستقل داده شود، 70 تن حضور داشتند که به اجماع به این نتیجه رسیدند، البته روش 3،3،3 هم جزو گزینه هاست، ولی مشخص نیست در نهایت کدام روش را اجرا خواهیم کرد.

این نماینده در پاسخ به این که با 70 نفر نمی توان سرنوشت انتخابات هیأت رئیسه را تعیین کرد گفت: این 70 تن در فراکسیون حضور داشتند و این عدد بزرگی برای فراکسیون ها به شمار می آید، اما تعداد اعضای فراکسیون ولایی 122 تن است و در واقع این تعداد افراد فرم عضویت پر کرده اند.

وی گفت: شاید نتوان با این تعداد رأی، موفقیتی در انتخابات کسب کرد؛ اما این زیاد اهمیت ندارد و دوستان ما تأکید دارند به مردم بگویند تصمیماتی که در مجلس گرفته می شود و شما از آن ناراضی یا راضی هستید با این تعداد رأی صورت گرفته و همه چیز به نام ما تمام نشود.

گر اکثریت بودیم که پاسخگو هستیم، ولی اگر اقلیت باشیم، باید در حد اقلیت پاسخگو باشیم، نه اینکه همه چیز به کام یک مسیر باشد و ما پاسخگوی ملت باشیم.

اما بهرام پارسایی سخنگوی فراکسیون امید اظهار کرد: تقریباً همه اعضای فراکسیون امید به عملکرد هیأت رئیسه مجلس نقد داشتند و با تأکید بر ضرورت پویاتر شدن مجلس و هیأت رئیسه معتقد بودند باید جریانات سیاسی نمود بیشتری در هیأت رئیسه داشته باشند و کمک کنیم مجلس در مسیری قرار گیرد که در راستای حل مشکلات ملت باشد، در واقع نیاز به تغییر احساس می شود اما جمع بندی نهایی فراکسیون در جلسه بعدی مجمع عمومی که هفته آینده برگزار خواهد شد انجام می‌شود.

سخنگوی فراکسیون امید مجلس افزود: در مجمع عمومی در این زمینه که فراکسیون امید چه بخواهد در انتخابات هیأت رئیسه ائتلاف کند و چه مستقل در انتخابات ورود کند، تصمیم گیری خواهد شد و این تصمیم شامل همه ارکان هیأت رئیسه می‌شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
نماینده هیئت رئیسه می خواد چکار...
لوووووووور(نماینده..)
FTATTF(نماینده ...)
MPT(...)
خدا وکیلی مثلا اینا مدارک بالاتر از فوق لیسانس دارن...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
باید آقای علی مطهری را از نایب رییسی حذف شود واین کمترین خدمتیاست که نماینده ها میتوانند به مملکت داشته باشند ومملکت را در فقر وبی کاری گرفتار کرده ودر قضیه برجام همین شخص همه چیز را خراب کرد به هرحال مرقب ایشان باشید جزو آقازاده است
بهرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
اصلاح طلبان قابل اعتماد نیستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
حاجی بابایی فرهنگی سالم و یک رو و مردمیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
مثلاً بعضی ها چه زود فراموش کرده اندکه مجلسی های اصول گرا با حمایت از احمدی نژاد چه بلایی سر این مردم ومملکت آورده اند .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
مجلس زمان احمدی نژاد بیشترین مخالفت و ایستادگی در برابر دولت را داشت.
به تعاداد استیضاح های موفق و نا موفق و رد وزیران نگاهی بیاندازید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
چی میگی؟
مجلس قبل که یقه محمود را رها نمیکرد و چند وزیرش را عزل کرد
اما الان کاملا دولتی شده
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
الویت برای رای به یک نماینده ایجاد رفاه در زمینه های مختلف برای مردم است . متاسفانه در وضعیتی که آمریکا و چند جزیره نشین عرب "خلیج فارس " شمشیر را ازرو بسته اند نمایندگان مردم با فراکسیون بازی و جناح بازی و ...... مشغول جنگ لفظی با یکدیگرند و به فکر مردم نیستند . ۱۰% به حقوق کارکنان دولت اضافه کرده اند بجای آن ۱۵ الی ۲۰ و در مواردی مانند قطعات و لوازم خودرو تا ۵۰% افزایش قیمت داشته است که این افزایش ها برروی خرید ارزاق عمومی مردم تاثیر مستقیم داشته است . چرا مردم باید بعد گذشت ۴۰ سال از انقلاب باید شاهد این دعواها جناحی باشند . آیا برای مردم این شائبه بوجود نمیاید که حتما سودی برای انان دارد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
سالها است که کشور داری در اختیار این دو گروه است ؟ حاصل آن شده فقر ،و فحشا،واعتیاد،و طلاق ،ودزدی ،و اختلاس ،ورانتخواری ؟ غقط دو میلیون خانوار بازنشسته در زیر خط فقر هستند ،وده سال است که بازنشسته فریاد میزند ،اما صدایش بجایی نمیرسد ، ؟ حتی قانونی که مصوبهٔ مجلس است ،ومورد تایید شورای نگهبان ،ده سال است در مورد بازنشستگان اجرا نمیشود ؟ چرا ؟ مگر نه اینکه نمایندگان وظیفهٔ نظارتی بر مصوبات محلس را دارند ، ؟ چشم بر هم بزنید ،زمان انتخابات فرا میرسد ؟‌آنگاه چه وعده ای به این قشر تأثیر گذار جامعه میدهید؟ ،، نمایندگانی که به پیشکسوتان ،وسالمندان کارگزار دولتی که از اول انقلاب زحمت ،وسختی ،دوران انقلاب،و جنگ بر روی دوش آنان بوده را درک نمیکنند ،وبا بی اعتنایی ،وبی توجهی از کنار آن میگذرند ،آیا انتظاری هست که خدمتگذار ملت باشد؟،،،، ،؟،
ناشناس
|
Canada
|
۲۳:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
متاسفانه بعضی از این آژانس های خبری بصورت یک طرفه انعکاس دهنده نظرات هستند ولی تابناک تمام نظرات را پخش می کند که جای تشکر از این پایگاه خبری است .
هموطن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
مجلس ما وضعیت خوبی ندارد.
ناشناس
|
Germany
|
۰۱:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
مجلس فقط مجلس ششم به تمام معنا نماینده مردم و شجاع بودند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟