بیماری‌های گوارشی که مانع از روزه‌داری می‌شود

کد خبر: ۸۰۴۵۹۶
|
۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۸ 01 June 2018
|
3997 بازدید

فوق‌تخصص گوارش و کبد گفت: بیماران دچار زخم معده فعال، بیماری التهابی روده، سرطان معده و روده همچنین افراد گرفتار مشکلات کبدی نباید روزه بگیرند.

به گزارش فارس، همایون واحدی در ارتباط با برخی مشکلات گوارشی که در ماه مبارک رمضان ممکن است بروز یابد، گفت: مشکل ترش کردن یا رفلاکس از شایع‌ترین مسائل بوده و افراد باید با رژیم تغذیه مناسب آن را پیشگیری کنند.

وی افزود: افطار پرحجم و مصرف مواد خیلی ترش و خیلی شیرین سبب آسیب به دستگاه گوارش شده همچنین استعمال قلیان و سیگار و مصرف مواد بسیار چرب نیز در تشدید رفلاکس اثرگذار هستند.

این فوق‌تخصص گوارش کبد گفت: روزه‌داران باید از مصرف چای پررنگ، نوشابه و قهوه در این ماه بپرهیزند و یا آن را به میزان اندک مصرف کنند تا مشکلات گوارشی در آنها تشدید نیابد.

واحدی خاطرنشان کرد: بیماران دچار زخم معده فعال و یا مبتلا به بیماری‌های التهابی روده، سرطان‌های دستگاه گوارش اعم از معده و روده و افراد دچار مشکلات کبدی همچون سیروز کبد نباید روزه بگیرند چرا که روزه‌داری وضعیت بیماری‌شان را بدتر می‌کند.

وی اضافه کرد: روزه‌داران در ماه مبارک رمضان برای تأمین آب بدن باید مصرف سبزیجات و میوه‌ها را به ویژه در وعده افطار مدنظر قرار دهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟