تحصیل دانش‌آموزان ۴۰ مدرسه کردستان در کانکس

کد خبر: ۸۰۴۷۳۲
|
۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۰ 02 June 2018
|
5790 بازدید
|
۲

این گزارش روایتی است از مشکلات دانش‌آموزان ۴۰ مدرسه کردستان که در داخل "کانکس" درس می‌خوانند.

به گزارش تسنیم از سنندج، کمبود امکانات و فضای آموزشی، غیراستاندارد بودن مدارس، تحصیل دانش‌آموزان در مدارس کانکسی، فرسوده، تخریبی، خشتی و گلی و وجود مدارس دوشیفت" تنها بخشی از مشکلات و سختی‌های پیش‌رو تحصیل دانش‌آموزان استان کردستان است.

اگر سری به مدارس و فضاهای آموزشی برخی از روستاهای کردستان بزنید، تفسیر کلمه "محرومیت" را می‌توان درک کرد و دانش‌آموزان معصومی را می‌بینید که هیچ توقعی ندارند و با کم‌ترین امکانات در "کانکس و راهرو" تحصیل می‌کنند، در این روستاها خبری از مجهز بودن کلاس‌های درسی به سیستم هوشمند آموزشی نیست، خبری از ارائه خدمات مشاوره‌ای تحصیلی و روانشناسی به دانش‌آموزان نیست اما آنها دست از تلاش برنمی‌دارند و همیشه حرف برای گفتن دارند.

برای اثبات برخی از موفقیت‌های دانش‌آموزان محروم کردستانی می‌توان به کسب رتبه اول در المپیاد نانو در سال 96، کسب 4 رتبه برتر در جشنواره خوارزمی، کسب رتبه 10 علمی کنکور، کسب رتبه‌های تک رقمی در کنکور سراسری، کسب رتبه سوم کشوری در شورای دانش‌آموزی و کسب رتبه سوم حوزه پژوهش و تحقیق اشاره کرد.

متأسفانه با همه این تفاسیر و موفقیت‌ها، بسیاری از دانش‌آموزان کردستانی برای تحصیل باید رنج‌ها و سختی‌هایی را به‌جان بخرند، سختی‌هایی که به‌دلیل محرومیت‌ها و بی‌توجهی مسئولان نصیبشان شده است.

باید یادآور شد که استان کردستان به‌عنوان یکی از استان‌های محروم کشور، 30 درصد از فضاهای آموزشی این استان، استاندارد و ایمنی لازم را ندارند و هر لحظه امکان فرو ریختن ساختمان مدرسه وجود دارد و دانش‌آموزان برخی از روستاهای این خطه از سرزمین کشور همچنان در داخل "کانکس" درس می‌خوانند و دستیابی به حداقل مدرک دیپلم، آن‌قدرها که ما شهرنشین‌ها تصور می‌کنیم، آسان نیست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج، با تایید تحصیل دانش‌آموزان استان در داخل "کانکس" اظهار داشت: دانش‌آموزان 40 مدرسه کردستان در "کانکس" درس می‌خوانند اما قرار بر این است که در آن روستاها فضای آموزشی احداث شود.

رشید قربانی افزود: در برخی از کانکس‌ها، تعداد دانش‌آموزان دو نفر و چهار نفر هستند.

وی همچنین با اشاره به کمبود فضاهای آموزشی در سطح استان، گفت: 10 درصد از مدارس کردستان دو شیفته هستند و عمده این مدارس، بیشتر در شهرستان‌های مریوان، بانه و ناحیه یک سنندج است.

القصه؛ امیدواریم که مسئولان ارشد کردستان برای برطرف کردن مشکلات دانش‌آموزان روستاهایی که در "کانکس و راهرو" درس می‌خوانند، تدبیری بیندیشند تا بلکه این آینده‌سازان از فضاهای آموزشی استاندارد و مجهز به سیستم هوشمند برخوردار باشند و بدن هیچ دغدغه‌ای تحصیلات خود را ادامه بدهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۲
حسيني
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
"اگر سری به مدارس و فضاهای آموزشی برخی از روستاهای کردستان بزنید، تفسیر کلمه "محرومیت" را می‌توان درک کرد و دانش‌آموزان معصومی را می‌بینید که هیچ توقعی ندارند و با کم‌ترین امکانات در "کانکس و راهرو" تحصیل می‌کنند، در این روستاها خبری از مجهز بودن کلاس‌های درسی به سیستم هوشمند آموزشی نیست، خبری از ارائه خدمات مشاوره‌ای تحصیلی و روانشناسی به دانش‌آموزان نیست اما آنها دست از تلاش برنمی‌دارند و همیشه حرف برای گفتن دارند."
قابل توجه نماينده محترم منتخب در مجلس
ناصر
|
United States of America
|
۱۰:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
اینها مدارسی هستند که عمدتا زیر 15 نفر دانش آموز دارند و احتمال کوچ و مهاجرت به شهر هم در این قبیل روستاها بالاست لذا ساخت و ساز به صرفه نیست
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟