یک سال پس از حمله تروریستی لندن بریج که براثر آن هشت تن کشته و دهها تن دیگر زخمی شدند، یک مقام ارشد پلیس انگلیس اعلام کرد که این کشور همچنان با تهدید جدی امنیتی روبروست.
به گزارش ایرنا، «دین هیدون» رئیس واحد ضد تروریسم پلیس متروپلیتین در گفتوگو با اسکای نیوز اظهار داشت که تحقیقات ضد تروریستی در انگلیس دائماً در جریان است و طی یک سال گذشته دستکم ماهی یک حمله تروریستی خنثیشده است.
وی یادآور شد: سطح هشدار امنیتی همچنان در مرحله شدید قرار دارد و ظرف یک سال گذشته دو بار به مرحله بحرانی رسید. «هیدون» توضیح داد که مرحله شدید سطح هشدار امنیتی بدین معناست که حمله تروریستی در این کشور بهشدت محتمل است.
وی تاکید کرد: مردم انگلیس بایستی دائماً هوشیاری خود را حفظ کنند.
انگلیس سال گذشته صحنه 5 حمله تروریستی بود که در جریان آن دهها تن کشته و صدها تن دیگر زخمی شدند.
سیزدهم خردادماه سال گذشته سه مهاجم با راندن یک خودرو بهسوی عابران بر روی 'پل لندن' (لاندن بریج) و حمله با چاقو به مردم در منطقه 'بارو مارکت' در جنوب این محل، سبب مرگ دستکم هشت نفر شدند.
پلیس سه تن از عاملان این حادثه تروریستی را با ضرب گلوله به هلاکت رساند و داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.
'ترزا می' در نشستی خبری برابر داونینگ استریت ( نخستوزیری انگلیس) بابیان اینکه 'دیگر افراطگرایی را تحمل نمیکنیم'، عنوان کرد که کشورش با شیوه جدیدی از تهدیدات تروریستی مواجه است.
وی بیان داشت که این حادثه تروریستی در لندن و حوادث اخیر تروریستی در این شهر ازنظر سازمانی به هم مرتبط نبودهاند اما یک 'ایدئولوژی شیطانی' هر سه حمله را به هم ارتباط میدهد. نخستوزیر انگلیس این 'ایدئولوژی افراطی' را 'تفسیری انحرافی' از اسلام و حقیقت عنوان کرد.
رئیس دستگاه جاسوسی داخلی انگلیس (ام آی 5) به تازگی طی اظهاراتی فاش کرد که از فروردین پارسال تاکنون 12 حمله تروریستی خنثیشده است. بر اساس آماری که درگذشته منتشرشده میتوان نتیجه گرفت که از سال 2013 میلادی تاکنون بیش از 25 حمله تروریستی در این کشور خنثیشده است.
اندرو پارکر هشدار داد که گروه تروریستی داعش با از دادن زمینهای تحت تصرفش در خاورمیانه، به دنبال ارتکاب حملات تروریستی مصیبتبار بیشتری در اروپا خواهد بود.
همزمان آمار جرم و جنایت در داخل انگلیس نیز بهطور فزآیندهای افزایش پیداکرده و دولت محافظهکار «می» برای صرفهجویی در مصرف بودجه، هزینه این نهاد امنیتی را کاهش داده است. این امر با انتقادهای زیادی در داخل این کشور مواجه شده است.