در نشست علنی روز یکشنبه بود که برخی نمایندگان از دریافت صدها پیامک سخن گفتند که آنها را از تصویب «لایحه الحاق ایران به کنوانسیون بین المللی مقابله با تأمین مالی تروریسم» بازمی دارد.
به گزارش «تابناک»؛ مصطفی کواکبیان، نماینده تهران، مرجع این پیامک ها را بسیج دانشجویی معرفی کرد که حدود 600 پیامک برای هر نماینده فرستاده است. علیرضا رحیمی، عضو هیأت رئیسه مجلس نیز خبر داد که طراحان این پیامک ها در مشهد هستند.
علی ادیانی راد، نماینده قائم شهر نیز در جلسه علنی امروز در تذکری گفت: چپ و راست برای نمایندگان پیامک می آید، در حالی که تلفن همراه یک وسیله شخصی است.
او تعدد بالای این پیامک ها را به «بمباران پیامکی» تشبیه کرد و افزود: ذی نفعان در جای خودشان حق دارند، اما همه عزیزان در جریان باشند که شأن حقوقی و حقیقی نمایندگان بالاتر این حرف هاست که با پیامک خط بگیرد یا نظرشان را تغییر دهند. بعضا هم متن این پیامکها توهین آمیز است که اگر رأی ندهید، چنین می شود و چنان می شود!
علی لاریجانی که ریاست جلسه را بر عهده داشت، با تأیید این تذکر گفت: این مسأله اشکالی است که باید آن را در هیأت رئیسه بررسی کنیم. متأسفانه مراکزی تلفن نمایندهها را در اختیار افراد قرار داده و نمیگذارند نمایندگان تفکر کنند. باید درباره این موضوع در هیأت رئیسه صحبت کنیم و راهی بیابیم.
اما علی مطهری در گفت وگو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: در روزهای گذشته پیامک های زیادی برای نمایندگان مجلس ارسال شده، به گونه ای که به خود من هم چند پیامک فرستاده اند که بیشتر این پیامک ها نیز از منطقه مشهد بوده است.
این نماینده مجلس گفت: باید پیگیری اطلاعاتی و امنیتی خاصی روی این پیامک ها صوت گیرد تا منشأ اصلی آن پیدا شود؛ حتی اگر لازم است، باید پیگیری های قضایی انجام گیرد، چون در برخی از این پیامک ها به نماینده های مجلس هم توهین شده است.
نایب رئیس مجلس گفت: برای بیشتر نماینده های مجلس پیامک هایی با این مضامین ارسال شده و برای برخی بیشتر و برخی کمتر بوده اما چیزی که مهم است، اینکه محتوایی برای نمایندگان فرستاده شده و این محتوا دارای مطالب توهین آمیز یا تهدید آمیز بوده است.
مطهری ادامه داد: این موضوع در هیأت رئیسه مجلس هم مطرح شده و صحبت های زیادی نیز در این خصوص با برخی از نهادها به میان آمده است. البته گفته شده که گروهی در مشهد این کار را انجام می دهند که در واقع همان کسانی هستند که کنسولگری عربستان در مشهد را اشغال کردند.
وی در پاسخ به این که آیا شکایتی از سوی مجلس از این افراد خواهد شد، گفت: ما فعلا به دنبال این هستیم که بدانیم چه کسانی هستند و پس از بررسی ها، باید قوه قضاییه وارد عمل شود و مسأله را کامل بررسی کند.
این نماینده مجلس در ادامه گفت: امکان دارد پیامک ها از سوی افرادی که حوادث دی ماه را آغاز کرده باشند؛ اما چیزی که به ما گفتند، اینها گروهی هستند که حتی جبهه پایداری را هم قبول ندارند و حتی از آنها هم تندتر هستند. این افراد در مشهد و خراسان و آن طرف ها شناخته شده اند و در دیگر نقاط کشور آچنان ظهور و بروز ندارند.
البته نمی شود قاطع گفت که اینها همان هایی هستند که منشأ حوادث دی بودند، ولی این امکان هست که همان گروه ها پیامک ها را سازماندهی کرده باشند.