ته چین؛

طرز تهیه لازانیا با سس پستوی ریحان

کد خبر: ۸۰۹۹۹۲
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷ 21 June 2018
تعداد بازدید : 880
کد خبر: ۸۰۹۹۹۲
|
۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷ 21 June 2018
|
12349 بازدید

 

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری کره
سه قاشق غذاخوری آرد
یک و نیم پیمانه شیر
نصف پیمانه پنیر چدار
سه الی چهار قاشق غذاخوری سس پستو
لازانیا
دو عدد سیب زمینی
لوبیای سبز به اندازه یک مشت
پنیر موتزارلا

 

بازدید 12349
پستو سسی ایتالیایی تهیه شده از انواع ریحان و بادام زمینی و سیر له شده همراه با روغن زیتون و آب لیمو است. در این دستور از سس پستو برای پر کردن لایه‌های لازانیا به جای گوشت استفاده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟