۵ مرداد طولانی‌ترین خسوف قرن رخ می‌دهد

کد خبر: ۸۱۳۳۱۸
|
۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۱ 03 July 2018
|
5216 بازدید

۵ مرداد امسال طولانی ترین ماه گرفتگی قرن بیست و یکم به مدت یک ساعت و ۴۳ دقیقه اتفاق می افتد. ساکنان اروپا، آفریقا، آسیا، استرالیا و بخش هایی از آمریکا می توانند آن را رویت کنند.

به گزارش مهر به نقل از فاکس نیوز، طولانی ترین ماه گرفتگی قرن بیست و یکم در ۵ مرداد (۲۷ جولای) امسال قابل رویت است.

ماه گرفتگی یا خسوف کامل زمانی اتفاق می افتد که کل ماه وارد سایه کل زمین می شود. خسوف ۵ مرداد نیز حدود یک ساعت و ۴۳ دقیقه طول می کشد. البته ساکنان آمریکا نمی توانند این رویداد نادر را تماشا کنند. طولانی ترین خسوف قرن بیست و یکم به طور کلی در اروپا، آفریقا، آسیا، استرالیا و همین طور بخش هایی از آمریکای جنوبی قابل مشاهده است.

در این خسوف طولانی یک ساعت و ۴۳ دقیقه ای، ماه از مرکز سایه زمین می گذرد. ماه گرفتگی کامل قبلی در ۳۱ ژانویه ۲۰۱۸ فقط یک ساعت و ۱۶ دقیقه طول کشید زیرا ماه از بخش جنوبی سایه زمین می گذرد. ماه گرفتگی ژانویه ۲۰۱۹ میلادی نیز یک ساعت و دو دقیقه طول می کشد زیرا ماه از بخش شمالی سایه زمین می گذرد.

به گفته محققان طولانی ترین ماه گرفتگی یک ساعت و ۴۷ دقیقه طول می کشد. طولانی ترین ماه گرفتگی کامل قرن بیستم در ۱۶ جولای ۲۰۰۰ میلادی اتفاق افتاد و یک ساعت و ۴۶.۴ دقیقه طول کشید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟