افزایش قیمت نفت با کم شدن موجودی نفت آمریکا

در روز سه شنبه، قیمت نفت نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته افزایش یافت. دلیل افزایش قیمت نفت در روز جاری اعلام شرایط اضطراری از سوی کشور لیبی برای صادرات نفت، و همچنین توقف عرضه نفت کانادا عنوان شده است.
کد خبر: ۸۱۳۴۳۱
|
۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۹ 03 July 2018
|
3635 بازدید

افزایش قیمت نفت با کم شدن موجودی نفت آمریکادر روز سه شنبه، قیمت نفت نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته افزایش یافت. دلیل افزایش قیمت نفت در روز جاری اعلام شرایط اضطراری از سوی کشور لیبی برای صادرات نفت، و همچنین توقف عرضه نفت کانادا عنوان شده است.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، امروز قیمت آتی نفت خام برنت نسبت به قیمت بسته شده در اواخر روز گذشته ۵۰ سنت افزایش یافت و ۷۷.۸۰ دلار در بازار معامله شد. همچنین، معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با افزایش ۹۰ سنتی، بشکه ای ۷۴.۸۴ دلار صورت گرفت.

امروز قیمت نفت سبک آمریکا به بالاترین نرخ خود در سه سال و نیم گذشته، یعنی از ماه نوامبر سال ۲۰۱۴ رسیده است. مهمترین دلیل این امر کاهش عرضه نفت کانادا و در پی آن کاهش موجودی نفت آمریکا بوده است.

در آمریکای شمالی، مشکلات فنی موجب کاهش عرضه روزانه نزدیک به ۳۶۰ هزار بشکه نفت از سوی شرکت سینکرود کانادا شده و انتظار می رود این توقف عرضه حداقل تا پایان ماه جولای ادامه داشته باشد.

طبق نظرسنجی ای که از سوی رویترز صورت گرفته، پیشبینی می شود که در هفته منتهی به ۲۹ ژوئن نیز، برای چهارمین هفته متوالی، ذخایر نفت آمریکا کاهش داشته باشد و ۳.۳ میلیون بشکه از مجموع خود را از دست بدهد.

از سوی دیگر، در روز دوشنبه شرکت ملی نفت لیبی اعلام شرایط اضطراری برای بارگیری نفت در بندر های هاریگا و زوئیتینا کرده است که در پی آن صادرات ۸۵۰ هزار بشکه نفت در روز مختل شده است.

این در حالی ست که با اظهارات متعدد آمریکا در طول آخر هفته، بازار نفت در ابتدای هفته سیر نزولی در پیش گرفته بود.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، طی توییتی در روز شنبه اعلام کرد که ملک سلمان بن عزیز، پادشاه عربستان سعودی، موافقت کرده بود که تولید نفت خود را افزایش دهد “شاید تا ۲ میلیون بشکه.” اما سپس کاخ سفید طی پیامی این اظهار نظر را پس گرفت و اعلام کرد پادشاه عربستان گفته بود که کشورش می تواند در صورت نیاز تولید نفتش را افزایش دهد.

پژوهش رویترز نشان می دهد که عربستان سعودی تولید خود را از ماه می ۷۰۰ هزار بشکه در روز افزایش داده است و به تولید ۱۰.۷۲ ملیون بشکه در روز که بالاترین سطح تولید این کشور از نوامبر ۲۰۱۶ است، نزدیک شده.

طبق اظهارات وزیر نفت روسیه در روز دوشنبه، تولید نفت این کشور نیز در ماه جوئن به ۱۱.۰۶ میلیون بشکه در روز رسیده است. این در حالی است که تولید این کشور در ماه می ۱۰.۹۷ میلیون بشکه نفت در روز بوده است.

آمریکا نیز در طول دو سال گذشته تولید خود را ۳۰ درصد افزایش داده است و به ۱۰.۹ میلیون بشکه در روز رسانده است. این بدین معنی است که این سه تولید کننده، هر یک نزدیک به ۱۱ میلیون بشکه نفت در روز تولید می کنند که پاسخگوی یک سوم از تقاضای نفت در جهان است.

این در حالی است که مناقشات تجاری میان آمریکا و سایر اقتصاد های بزرگ جهان، از جمله چین، هند و اتحادیه اروپا موجب تیره شدن چشم انداز رشد اقتصاد جهانی شده است.

سرمایه گذاران نگران اند که تعرفه های جدیدی که بر صادرات وضع شده است، من جمله بر نفت خام آمریکا، جریان تجارت کالا را مختل نموده و بر روی تقاضا برای نفت اثر بگذارد.

چین، ژاپن، و کره جنوبی به عنوان سه کشور مهم اقتصادی در آسیا گزارش داده اند که در ماه ژوئن سفارشات خود از آمریکا را در پی مناقشات اقتصادی با این کشور، کاهش داده اند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟