ته چین؛

طرز تهیه سس پنیری برای ناچو

کد خبر: ۸۱۳۷۳۸
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵ 05 July 2018
تعداد بازدید : 25895
کد خبر: ۸۱۳۷۳۸
|
۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵ 05 July 2018
|
43591 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری آرد
یک پیمانه شیر
هفت برش پنیر فرآوری شده آمریکایی
نصف قاشق چایخوری نمک

 

بازدید 43591
در این دستور غذا طرز تهیه سسی غلیظ با پایه پنیر برای ناچو یا هر نوع دیگری از چیپس آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟