ته چین؛

طرز تهیه سالسای آووکادو و مرکبات

کد خبر: ۸۱۶۳۳۲
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۲ 14 July 2018
تعداد بازدید : 70
کد خبر: ۸۱۶۳۳۲
|
۲۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۲ 14 July 2018
|
3780 بازدید

مواد لازم:
سه پیمانه پرتقال
یک چهارم پیمانه پیاز قرمز
نصف پیمانه آووکادو
یک فلفل تند
یک قاشق چایخوری پوست لیموی ترش رنده شده
یک قاشق چایخوری پوست لیمو شیرازی رنده شده
یک چهارم قاشق غذاخوری نمک

 

بازدید 3780
سالسا به سسی تند مکزیکی که از ترکیب انواع مواد درست می‌شود می‌گویند که پایه آن گوجه و فلفل و سبزیجات معطر است. سالسا هم به عنوان دیپ هم به عنوان سسی روی گوشت استفاده می‌شود. در این ویدیو سالسا با ترکیب میوه‌ها و با طعم ترش مرکبات و تند فلفل سرو می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟