ته چین؛

دستور پخت پوچینگ تخم مرغ

کد خبر: ۸۱۶۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۱ 15 July 2018
تعداد بازدید : 548
کد خبر: ۸۱۶۵۹۲
|
۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۱ 15 July 2018
|
6100 بازدید
بازدید 6100
تخم مرغ آب پز پایه بسیاری از پیش غذاها و غذاها در سرتاسر دنیا است. پوچینگ روشی از آشپزی است که تخم مرغ را شکسته و در آب جوش می ریزند تا زمانی که شکل بگیرد و پخته شود. در این روش گاهی از سرکه برای کمک به تثبیت شکل مواد خوراکی نیز استفاده می شود. در این ویدیو آب پز کردن(پوچینگ) تخم مرغ درتعداد بالا با استفاده از فر را می‌بینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟