ته چین؛

روش پوست کندن بادام

کد خبر: ۸۱۶۹۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶ 16 July 2018
تعداد بازدید : 8444
کد خبر: ۸۱۶۹۰۶
|
۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶ 16 July 2018
|
38603 بازدید
بازدید 38603
بادام پوست کنده و خلال آن در انواع غذاها، سالاد و دسر بکار برده می شوند. اگر برای دستورپخت غذای خود نیاز به بادام پوست کنده دارید، در این ویدیو با یک روش ساده می‌توانید راحت پوست آنها را جدا کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟