ته چین؛

روش پوست کندن بادام

کد خبر: ۸۱۶۹۰۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶ 16 July 2018
تعداد بازدید : 8446
کد خبر: ۸۱۶۹۰۶
|
۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۶ 16 July 2018
|
38748 بازدید
بازدید 38748
بادام پوست کنده و خلال آن در انواع غذاها، سالاد و دسر بکار برده می شوند. اگر برای دستورپخت غذای خود نیاز به بادام پوست کنده دارید، در این ویدیو با یک روش ساده می‌توانید راحت پوست آنها را جدا کنید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟