کاهش قیمت نفت با افزایش موجودی نفت آمریکا

در روز چهارشنبه، قیمت نفت نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته کاهش یافت و نفت برنت به پایین ترین نرخ خود در سه ماه گذشته رسید. دلایل کاهش شدید قیمت نفت در روز جاری، افزایش موجودی نفت آمریکا و بالا رفتن میزان عرضه نفت و همچنین نگرانی ها نسبت به ضعیف بودن تقاضای جهانی عنوان شده است.
کد خبر: ۸۱۷۶۷۸
|
۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۷ 18 July 2018
|
3590 بازدید

کاهش قیمت نفت با افزایش موجودی نفت آمریکادر روز چهارشنبه، قیمت نفت نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته کاهش یافت و نفت برنت به پایین ترین نرخ خود در سه ماه گذشته رسید. دلایل کاهش شدید قیمت نفت در روز جاری، افزایش موجودی نفت آمریکا و بالا رفتن میزان عرضه نفت و همچنین نگرانی ها نسبت به ضعیف بودن تقاضای جهانی عنوان شده است.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، امروز قیمت آتی نفت خام برنت نسبت به قیمت بسته شده در روز گذشته ۹۳ سنت کاهش یافت و ۷۱.۲۳ دلار در بازار معامله شد. همچنین، معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با کاهش ۶۰ سنتی، بشکه ای ۶۷.۰۳ دلار صورت گرفت. نفت برنت در تاریخ ۱۷ آوریل بشکه ای ۷۱.۶۵ دلار معامله شد و امروز شاهد رسیدن قیمت نفت به کمترین حد خود از آن تاریخ هستیم.

در هفته گذشته قیمت نفت کاهش چشمگیری داشته که از مهمترین دلایل آن افزایش تولید عربستان سعودی و دیگر تولیدکنندگان عضو سازمان کشور های صادر کننده نفت، و همچنین افزایش تولید روسیه و رفع برخی از اختلالات در عرضه نفت هستند.

به طور کلی عرضه نفت آمریکا در سال جاری کاهش داشته است، اما طبق آمار موسسه نفت آمریکا که در اواخر روز سه شنبه منتشر شد، موجودی نفت ایالات متحده در هفته گذشته به طور غیرمنتظره ای ۶۰۰ هزار بشکه افزایش داشته است.

این در حالی است که تحلیلگران پیش از این پیشبینی کرده بودند که موجودی نفت ایالات متحده در هفته منتهی به ۱۳ جولای ۳.۶ میلیون بشکه کاهش داشته باشد. گزارش های رسمی در این رابطه در اواخر امروز از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا منتشر خواهد شد.

کارستن منک، تحلیلگر بازار کالای بانک خصوصی جولیوس بائر سوئیس، در این رابطه گفته است: «به نظر می رسد که سیگنال های دریافتی از بازار در حال عوض شدن است.»

وی گفت: «ترس از کاهش کمبود عرضه که موجب رسیدن قیمت نفت به بشکه ای ۸۰ دلار شده بود از بین رفته است و افزایش نگرانی ها از تولید بیش از نیاز در حال سایه افکندن بر بازار نفت است.»

الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه، در روز جمعه به خبرنگاران گفته است که در صورت کمبود عرضه نفت در بازار، روسیه و سایر تولیدکنندگان می توانند تولید خود را روزانه یک میلیون بشکه نفت یا بیشتر افزایش دهند.

وی گفت: “اگر ما به بیش از یک میلیون بشکه در روز احتیاج داشته باشیم، من انکار نمی کنم که ما می توانیم به سرعت راجع به آن بحث کنیم و تصمیم سریعی در رابطه با آن اتخاذ کنیم.”

کارستن فریچ، تحلیلگر کالای کامرز بانک، گفت که با اخبار مربوط به اختلالات چندین تولید کننده نفت چشم انداز روشنی از عرضه نفت وجود ندارد، اما عربستان سعودی و روسیه به بازار یادآوری کرده اند که در صورت نیاز آن ها تصمیم به افزایش تولید دارند.

فریچ گفت: "گفته های نواک نشان می دهد که روسیه و عربستان سعودی می توانند در صورت نیاز به سرعت تولید خود را افزایش دهند."

استیون منوچین، وزیر خزانه داری ایالات متحده روز دوشنبه اعلام کرد که هدف ایالات متحده این است که صادرات نفت ایران را به صفر برساند.

منوچین گفت واشنگتن خواهان جلوگیری از ایجاد اختلال در بازار نفت است و به این منظور در برخی موارد به واردکنندگان نفت از ایران معافیت در نظر گرفته می شود، اما برای متحدانش روشن کرده که انتظار دارد آنها تحریم های علیه ایران را اجرا کنند.

مایک پومپئو، وزیر امور خارجه ایالات متحده اعلام کرده بود که واشنگتن در حال بررسی درخواست های برخی از کشورها برای معافیت از تحریم هایی است که قرار است از ماه نوامبر برای جلوگیری از صادرات نفت ایران اعمال شود.

واشنگتن قبلا گفته بود که کشورها باید تمام واردات نفت خود از ایران را از ۴ نوامبر متوقف کنند یا بدون هیچ گونه استثنایی با اقدامات مالی ایالات متحده رو به رو شوند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟