معاون نظارتی بانک مرکزی گفت: در نظر داریم بانکهای وابسته به نیروهای مسلح را در یک بانک دولتی ادغام کنیم که امیدواریم با اصلاحاتی که در شبکه بانکی صورت میگیرد، بانکهای بهتر و رقابتپذیرتری داشته باشیم.
به گزارش تسنیم از خرمآباد، فرشاد حیدری صبح امروز در کارگروه بانکهای استان لرستان که در اتاق بازرگانی برگزار شد، اظهار داشت: تأمین مالی در کشور بانک محور است و در اقتصاد ملی تأمین منابع مالی از طریق بانکها و یا بازار سرمایه انجام میشود. در زمینهٔ رونق تولید مناسبترین سیاست بهبود فضای کسب کار بوده و این در حالی است که مخربترین و بدترین پارازیت مؤسسات مالی غیرمجاز در کشور بودند که در دهه 60 و 70 ایجاد و در دهههای 80 و 90 گسترش یافتند.
معاون نظارتی بانک مرکزی عنوان کرد: در این راستا بانک مرکزی بهصورت جدی وارد کار شد و برای برچیدهشدن آنها اقدام کرد بهطوریکه امروز در کشور موسسه مالی غیرمجاز نداریم و فقط تعدادی تعاونی داریم که تاکنون 3 میلیون و 264 هزار سپردهگذار این تعاونیها ساماندهی شده و تعدادی نیز تا پایان تابستان ساماندهی خواهند شد.
وی بیان کرد: یکی از سیاستهایی که داریم این بوده که سود بانکی تابعی از بازدهی بخش اقتصادی باشد چراکه منابع به مردم تعلق دارد؛ زمانی که نرخ سود بانکی تغییر مییابد طیف وسیعی دچار چالش میشوند و در نتیجه این اتفاق باید آرامآرام انجام شود. در نظر داریم بانکهای وابسته به نیروهای مسلح را در یک بانک دولتی ادغام کنیم و اینیک برنامه اصلاحی وسیعتر است که امیدواریم با اصلاحاتی که در شبکه بانکی صورت میگیرد، بانکهای بهتر و رقابتپذیرتری داشته باشیم.
معاون نظارتی بانک مرکزی با تأکید بر اینکه نظام بانکی باید اصلاح شود خاطرنشان کرد: با اصلاح نظام بانکی هزینههای سربار بانکها کاهش مییابد و موجب افزایش بهرهوری خواهد شد.